eRepublik - the new world
  • Frosty01
    #201
    na megvolt a 2. napom is :)

    egyébként Bexter ajánlom figyelmedbe ezt:

    Először is szeretném üdvözölni jövendő, párt, politikus, munkás, cégvezető társaimat, ezek közül is legfőképp politikai ellenfeleimet (remélem utóbbi tábor elenyésző lesz az index gyerekek között).

    Amikor megtudtam, hogy megjelenik ez a cikk nagyon elgondolkoztam anno, miért is legyek én gazdasági miniszter. Úgyhogy srácok és lányok mivel redukáljátok a heti kocsmázásaim számát párral, a vérnyomásomat meg az egekbe szöktetitek, csak egyet kérek: Ne hagyjátok abba.

    Mivel kedves index gyerekek ma születetek meg ez nem lesz ám egyszerű. Mi mindent elkövetünk azért, hogy megkönnyítsük nektek a játékban maradást, de ez egy ilyen életkezdetszerű izé, az eleje nehéz. De tudom, hogy az első 10 nap után sokkal könnyebb lesz a játék. A 6-os szint elérése az erepen a nagykorúság, ami 5 goldal jár, 5 gold pedig nagyon sok mindenre jó.

    De addig is számos alapítvány és barát lesz, aki segít titeket. Ha pedig elértétek a 3-as szintet azt ajánlom ti is hívjátok meg, barátaitokat, és ha ők is elérik a 6-os szintet abból ti is és ők is 5 aranyat zsebelhetek be. Én nagyon szeretem ezt a játékot és biztos vagyok benne ti is élvezni fogjátok majd.

    Na de az érdemi részre térve. Mivel teljesen kiszámíthatatlan, milyen hatása lesz a gazdasásra az Index gyerekeknek, pár biztonsági intézkedést kérnék mindenkitől.

    1.Egyelőre senki ne alapítson céget, se itthon se külföldön az Index gyerekekre alapozva.

    2.A régebbi játékosok vegyenek magasabb Q-jú foodot, az alacsonyabbat meghagyva az újaknak.

    3.A food cégek ne spekuláljanak az árakkal, törekedjenek az olcsó foodra, ha elszaladnának az árak, azt kénytelenek lennénk (bármenyire is ellene vagyunk) állami food tartalékok, bevonásával lenyomni.

    4.Az éjszaka írtam több cégvezetőnek is, kérem, segítsenek abban, amit kértem tőlük.

    5.Mivel a jövőben szükség lesz nagyobb food ipara (ez az egy, amit biztosan tudhatunk), érdemes lenne 2-3 food céget nyitni (kiemelve az 1-es pontban leírtakból), de az lenne jó, ha olyan emberek nyitnák, akik tudnak nyersanyagot beszerezni, és a jövőben a Q szintet emelni.

    6. Ezeket a food cégeket érdemes lenne feltölteni munkással, ezért pár manufacturing skiles ember átmehetne moving és gift iparból foodba.

    Üdvözlettel: Weisz Manfred Huba Gazdasági miniszter, Szolidaritás párt