Petko#69
nemá, ezt a vizzelhajtott autót minden országban legalább 10 szélhámos eljátsza... nálunk is volt a Gróf Spanyol Zoltán, egy gecinagy szélhámos
Egy rövid történetet azért elmesélek ezzel kapcsolatban:
Épp egy szép napon néhány éve elmentem az EMKTV ügyfélszolgálatra, hogy lemondjam a picsába a szaros tvt mert nem nézem, és utálom a sok fost amivel sugároznak. Nade a lényeg, amikor beléptem az ügyfélszolgálatra, volt ott két ktvs atyafi akik belépésemet követően magasról leszartak, mert mindkét szemük az ügyfélszolgálati iroda fali konzolra rögzített kistévére szegeződött. Erre én is odapillantottam mi lehet az a bűvöletes műsor ami így leköti a figyelmüket. Hát épp a Gróf Spanyol Zoltán instruálta egy csoport bölcs médiaember előtt, hogy milyen elképesztő energia nyerhető ki a csapvízből. Mindehhez egy 6kW os ruszki plazmahegesztőt mutogatott hogy az is vízzel működik és még az acélt is átvágja. (gondolom az ott jelenlévőknek nem különösebben szúrt szemet, hogy be kell dugni a konnektorba, és 6kW-t villamos teljesítményt eszik hogy mindezt véghezvigye)
Erre a két jelenlévő szolgálatkész szakinak totál leesett az álla és az egyik még odaszólt a másiknak is hogy "Aztaaakurva, de kemyén. Ebből lesz a jövő energiája"