• JoeYi
    Szomorú amit írsz. Én nem azt kívánom, hogy haljon a magyar. Olyasmire akartam felhívni a figyelmet, hogy nem biztos, hogy jó lenne, hogy ha a kínaihoz hasonlóan pl 10 év múlva már 15 millióan lennénk, aztán megint 10 múlva 22 millióan és így tovább, mert ez az ország ennyi embernek jó. Azt pedig főként a politikusok sújkolják, hogy sokasodjunk, de ők is csak azért, mert jót tesz a költségvetésnek.

És amire igazán utalni akartam: ha a népesség a magyaréhoz hasonlóan a világon mindenhol a 10-20-30 évvel ezelöttin stagnálna, akkor nem lennének energia és ezzel együtt élelmezési gondok, de legalábbis sokkal kezelhetőbbek lennének.

Szerintem a kormányok feladata lenne, hogy felhívja a figyelmet, hogy idejét múlt szemlélet csak azért 3-4-5 gyereket vállalni, mert az a családban a szemlélet, vagy mert megengedhetik maguknak a szülők. Fel kell hívni rá a figyelmet, hogy ha minden pár 3 gyereket nevelne, akkor rövidesen elérnénk a 10 milliárd embert, és a Föld még mindig csak akkora lesz, mint ma.