Fejlesztő: 1C Company: Ino-Co

Kiadó: Paradox Interactive

Magyar Majesty 2 blog     | | | |     Hivatalos honlap     | | | |     Hivatalos fórum     | | | |     Demó letöltése

Hivatalos megjelenés: 2009. szeptember 18.

• Pio
    Én is kérdeznék egyet ha már a szokásos napi nulla kommentről felpörögtünk napi 2re :D
    Kinek mik a tervei, ha a játék megjelenik? Feltételezve, hogy az ár 8000 HUF környékén lesz, de ez még egyáltalán nem 100%. Elsősorban a potenciális vásárlók álláspontjára vagyok kíváncsi csak hogy lássuk, "miből élünk", lenne-e értelme magyar közösségszervezésnek vagy senkinek se lesz eredeti játéka... :)
    Ilyesmikre gondolok, hogy:

- biztos, hogy megveszem megjelenéskor, az első nagyon nagy kedvenc volt és nagyon jók az eddigi visszajelzések ez a műfaj pedig megérdemli a támogatást
    - megvárom a demót és ha nem okoz csalódást, akkor biztos vásárló leszek
    - ha nagyon meggyőző a demó, akkor talán megveszem
    - megjelenés után kivárok egy kicsit, hogy mit mondanak a többiek, aztán ha jók a visszajelzések megveszem
    - kivárom, hogy lemenjen az ára és megveszem
    - max warez, tuti nem veszem meg
    - azt se tudom miről van szó, csak ez a topik volt felül a listán én meg unatkoztam és benéztem

- satöbbi, satöbbi, ezek most véletlenül sem egy szavazás pontjai voltak, csak néhány példa arra nézve, hogy mire lennék kíváncsi.

Részemről szinte biztos vásárló vagyok (bizonyos okokból kifolyólag évi 1-2 játékhoz ingyen juthatok hozzá és idén nem igazán érdekel semmi más, de ez nyilván a kutyát se érdekli :) ), annak idején amikor az első résszel játszottam én azt hittem, hogy műfajteremtő lesz és ha nem is havi, de éves szinten kapunk 1-1 hasonló játékot, de nem így lett. Aztán jöttek a Majesty Legendses infók, de újra csalódni kellett, a projektből nem lett semmi. Szóval szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy ez most megváltozhasson.
    Viszont a döntésem mindenféleképp függ még a demótól, ha az nagy csalódást fog okozni hangulat/játékmenet tekintetében, akkor nem veszem meg a játékot.