Fejlesztő: 1C Company: Ino-Co

Kiadó: Paradox Interactive

Magyar Majesty 2 blog     | | | |     Hivatalos honlap     | | | |     Hivatalos fórum     | | | |     Demó letöltése

Hivatalos megjelenés: 2009. szeptember 18.

• Janoooo
    Monster Kingdom:

Köszönöm a segítséget, de nekem így se sikerül megcsinálni a 3. pályát.
    Az elején csinálok minden lényből, azok simán meghalnak, mert kb. 10 "kis sárkány" fészekből támadnak. Mire azokat leverem, addigra már támad az ellenség, az íjászokkal, meg a többi hősével.
    Nagynehezen eljutottam odáig hogy elpusztítom az íjásztáborokat, akkor tudok csinálni minotauruszokat, de azokkal se jutok előrébb, azokat is simán lenyomják. Amikor az ellenség hősei támadnak és elindulnak visszafelé akkor az én hőseim is követik őket (pedig nincs rajtuk támadó zászló), aztán a tornyoknál 1 lövés és halottak. Ja és ha rakok ki fear zászlót az se tartja vissza az embereimet, abba is simán belemennek. :(
    Szóval már kb. 20x nekiálltam ennek a pályának, de nem tudom megcsinálni.
    Ja, és nem tudom észrevettétek e, de van egy elírás ebben a kiegészítőben.
    A kocsmában, van az a kis kék fejlesztés amitől lehet csapatokat csinálni (a neve most nem jut eszembe), amikor még nincs kifejlesztve, akkor rámegyek és azt íjra hogy fejleszem hozzá 2. szinte az "Inn" -t. :) Ebben a játékban már Pub -nak hívják a kocsmát. :)