Fejlesztő: 1C Company: Ino-Co

Kiadó: Paradox Interactive

Magyar Majesty 2 blog     | | | |     Hivatalos honlap     | | | |     Hivatalos fórum     | | | |     Demó letöltése

Hivatalos megjelenés: 2009. szeptember 18.

• MrSpock
    Én most tartok az Ardania utolsó pályájánál. De az előtte levő 2 nem semmi volt. A lövegtornyok kemény diók voltak.még az utsóelőttinél nem is de mikor északon volt a város,és 4 torony védte. 277 napba telt mire legyűrtem. 3 hősöm püfölte ott szerintem vagy 100napig:-D Szerencsére nem támadták meg őket a vérfarkasok. Ott fejlődtek vagy 15 szintet. 3.nekifutásra megtaláltam a helyes taktikát. Minden hősöm keményen küzdött,főleg a folyamatos invázió. Nem beszélve az utániról,a sok patkányharcos vagy mik,10esével jöttek. Secperc alatt szétkaptak akár egy épületet is. Északról vérfarkasok meg minden,Keletről ezek meg medvék. Alacsony szintű hőseim nehezen rombolták le a helyüket,főleg hogy a hülye gnómok meg építették újra. De az is nevetséges hogy ráment mondjuk 5-6db 20szint felett hősöm és ha gnóm épített nem bírtak vele.
    De azért sikerült:-) Valamelyik pályán csodálkoztam lehet az épp a 3.volt nem tudom,de 1 hősöm nem halt meg. Elsőre úgy eltaláltam hogy simán végigvitték.