Fejlesztő: 1C Company: Ino-Co

Kiadó: Paradox Interactive

Magyar Majesty 2 blog     | | | |     Hivatalos honlap     | | | |     Hivatalos fórum     | | | |     Demó letöltése

Hivatalos megjelenés: 2009. szeptember 18.

• Pio
    Ennek a játéknak az első része számomra az egyik legmaradandóbb emlékű játékot jelenti, szóval nekem is nagyon nagyok az elvárásaim és őszintén szólva a legelső videók/képek nagyon kívül estek az elvárásaimon, de ahogy telt az idő úgy lett egyre pofásabb az egész és most már szerintem olyan állapotban van, hogy rá merem mondani, hogy még ha az eredeti rész hatását nem is fogja nálam elérni (azt szerintem semmi nem tudná :) ), egyre inkább bízom abban, hogy méltó utódja lesz az annak... Remélem nem hiábavaló a bizalom részemről.
    Külön tetszett nekem, aki minden kis hírmorzsát elolvastam a játékkal kapcsolatban, hogy a készítők végig hatalmas alázattal nyilatkoztak az elődről, érezni lehetett, hogy köztük is rengeteg a fan és kellő tisztelettel állnak a feladathoz, ezért kapnak is egy pirospontot... :)
    És még egy dolgot kiemelnék sokadszor is: fognak adni demót 2 héttel a megjelenés előtt. Ez mostanában elég ritka dolog. Szóval aki úgy tervezi, hogy támogatná a műfaj (én továbbra is úgy gondolom, hogy a Majesty egy külön műfajt teremtett és sajnálom, hogy eddig nem követték utódok) újjáélesztését és megvenné eredetiben annak se kell potyára költeni a pénzét.