Fejlesztő: 1C Company: Ino-Co

Kiadó: Paradox Interactive

Magyar Majesty 2 blog     | | | |     Hivatalos honlap     | | | |     Hivatalos fórum     | | | |     Demó letöltése

Hivatalos megjelenés: 2009. szeptember 18.

• MrSpock
    Én a Kingmakeren az utolsó előttivel szenvedtem sokat,meg volt még 1 de nem tudom már melyik.:-) Goblin sámánok,meg a nagy íjászok,meg a villás fegyverrel támadó horda mindent lerombolnak sec-perc alatt. Mindig ha támadnak be kell védeni előre az objektumot. Zászlót kell rá rakni,és hősök oda csoportosulnak. Én kétféle stratégiát alkalmazok vagy 3 épületet lerakok gyorsan mindenből. 3 healer,3 tolvaj,3 ranger,mellé 1 warrior,persze attól függ mennyi az indítóarany. Gyorsan felderítik a terepet. És ha van még akkor egyből vár 2 szint. Persze traiderpost-ok,és piac. Pár sima torony azért a védelemre,patkányok egyebek ellen. Aztán ahogy gyűlik apénz. Vagy a másik 1-1 mindneből,és +hősépület,és egyből megveszem a legnagyobb hősömet ami még belefér. Mert eléggé erős és egyedül képes lerombolni bármit,és nem hal meg könnyen.
    De volt olyan pálya ahol 2 hőssel kezdtem piac meg tolvaj,ranger és kész. Az a lényeg minél hamarabb felderíteni a környéket. Nekem az a pálya volt a legnehezebb ahol 3db ogre épület volt délkeleten,északon ugye a goblin birodalom,közben elementálok is. Ott volt a 2 sárkánybarlang. és egyebek:-) Lehet ez volt az utolsó előtti,nem tudom már. Ja törpöket mindenféleképp szoktam használni. Jó a jégvarázsló is őt meghagytam hősnek későbbre. Hihetetlen erős hasznos,csak sokba kerül alkalmazni.