Fejlesztő: 1C Company: Ino-Co

Kiadó: Paradox Interactive

Magyar Majesty 2 blog     | | | |     Hivatalos honlap     | | | |     Hivatalos fórum     | | | |     Demó letöltése

Hivatalos megjelenés: 2009. szeptember 18.

• Pio
    Én ugye steamen vettem meg a játékot azért, mert a Paradoxos producer külön kérte a fórumon, hogy aki teheti steamen vegye meg a játékot, mert ők azzal járnak a legjobban és ígéri, hogy cserébe külön oda fognak figyelni a steamesekre.

Ezzel szemben amikor még virágzott a multi jött egy patch, amire a steameseknek hónapokat kellett várni, így teljesen kiestünk az egészből.. :(

Aztán persze a patchcsel együtt az első kieg is késett, de azért az legalább megjött.

A második kiegnek még csak hírét se hallottuk steamen, közben már a harmadik kieget promótálják.

Az ingame shophoz meg persze agy külön oldalon kell regisztrálni és ott valami coinokat vagy mi a fenét vásárolni ahelyett, hogy megvehetném a steamen egy DLCben...

Arról nem is beszélve, hogy a múlt héten mindenhol 75%os kedvezményes akció volt, kivéve persze a steamen...

Egy szó, mint 100 elég nagyot csalódtam a Paradoxban, nem is tervezek tőlük többé játékot vásárolni. Sajnálom a dolgot, mert a játék maga nagyon tetszik, de nagyon megszívtam a steammel, ami azért bosszant, mert pont a Paradox kérésére vásároltam meg ott (amúgy a bolti árnál jóval drágábban) a játékot.
    Azért ha valaha eljut a 75%os akció és az összes kieg steamre, akkor teljessé teszem a kollekciót, de addig sajnos nem legyek fellelhető multiban...