Fejlesztő: 1C Company: Ino-Co

Kiadó: Paradox Interactive

Magyar Majesty 2 blog     | | | |     Hivatalos honlap     | | | |     Hivatalos fórum     | | | |     Demó letöltése

Hivatalos megjelenés: 2009. szeptember 18.

• Rahar
    Most fejeztem be az utolsó pályát, sajátos logikája van a megoldásnak, de ha az ember azt követi, akkor csak kitartónak kell lenni.
    3 lord-dal nyomtam végig a hadjáratot, hősöket egyáltalán nem is képeztem. A tutorial pályán egy ranger-t, a második pályán egy warrior-t és a 3. pályán egy cleric-et. A 3. pályától minden pályát kétszer csináltam meg, hogy fejlődjenek a lordok. Az utolsó pályát még egyszer megcsinálom.
    Ranger 65-ös szint
    Warrior 66-os szint
    Cleric 67-es szint
    Próbáltam rablót felfejleszteni lordnak, de még 30-as szint felett is meghalt, a főellenségek megölik, nem vált be. A törpe, paladin hatékonyabbak, mint a warrior, de őket 10-es szint felett nem lehet megfizetni, mikorra bekerülnének a pályára már véget is ér. A cleric így is megközelítőleg 12000 aranyba kerül.
    A Rangernek így több mint 1000 az élete, palack használata nélkül lazán zúzza a vámpírokat, farkasembereket.
    Ha lesz kiegészítő, de jó lenne ezeket a lordokat továbbvinni, bár gondolom az egész lordfejlesztést újból kell kezdeni.