Fejlesztő: 1C Company: Ino-Co

Kiadó: Paradox Interactive

Magyar Majesty 2 blog     | | | |     Hivatalos honlap     | | | |     Hivatalos fórum     | | | |     Demó letöltése

Hivatalos megjelenés: 2009. szeptember 18.

• Pio
    Vannak kisebb-nagyobb különbségnek és megoszlanak a vélemények, van, akinek jobban bejön, mint az első rész, van aki pedig azt mondja, hogy egyenesen annak a meggyalázása.
    Én úgy gondolom, hogy nincs szégyellnivalója a játéknak. Vannak még hiányosságai, de számomra hangulatban simán hozta az első részt. A játékmenet nekem sokkal jobban tetszik. A fő változás ezen a téren az, hogy sokkal passzívabbak a hősök és sokkal többet kell zászlókat használni, mint az első részben. De persze ez szubjektív.
    Az egyetlen problémám a szavatosság. A mai átlagos játékoknál sokkal tovább el lehet lenni vele, főleg a multival (és most, hogy a patch végre tesz a towerrushos taktikák ellen még jobb less :) ), de tényleg jól jönne egy pályaszerkesztő.

Rip: én is így vagyok vele. A legjobb az lenne, ha ingyenes lenne, részemről egy 10 euro körüli DLC árat tartok majd reálisnak és járni fog hozzá esetleg 1-2 pálya/fejlesztés/satöbbi is. A kiegészítőre halasztás azért lenne rossz, mert akkor még legalább fél-1 évet kéne rá várni és szerintem annyit sokan nem várnának...