Fejlesztő: 1C Company: Ino-Co

Kiadó: Paradox Interactive

Magyar Majesty 2 blog     | | | |     Hivatalos honlap     | | | |     Hivatalos fórum     | | | |     Demó letöltése

Hivatalos megjelenés: 2009. szeptember 18.

• Pio
    Ugyan úgy zajlik minden, mint a normál pályákon. A különbség annyi, hogy 2. szintű kastéllyal kezdünk és kapunk piacot meg kovácsot is (némely pályán még egyebeket is), illetve van 10ezer aranyunk.
    Ugyan úgy vannak trading post helyek, ráadásul elég sok, általában ezek körül alakulnak ki a csaták és stratégiailag igen fontosak.
    Ugyan úgy vannak lairek csak alapvetően kevesebb van belőlük, szóval a szörnyek inkább szintezés miatt vannak, nem jelentenek olyan komoly kihívást (na persze azért oda kell rájuk figyelni).
    A single kampányhoz képest sokat nő a jelentősége a fear flagnek, a partyknak és a saját varázslatoknak szerintem. Fear flag segít távol tartani a hőseidet az ellenséges tornyoktól, csapatoktól, partyzás nélkül könnyű prédák a magányos hőseid.
    Látod az ellenség zászlóit (kivéve azokat, amikre nincs bounty rakva), de nem tudhatod, hogy mennyi goldot tett rájuk, így jó elterelő hadműveleteket lehet csinálni.

Játékmódokkal egész jól el vagyunk látva (írtam erről cikket a blogon), funkcionalitást tekintve viszont nem annyira. Igazából van egy egyszerű szerverlista, lehet kreálni szervert, bárki beléphet vagy levédheted jelszóval is akár, aztán mehet a meccs. Szóval a fő funkcióját ellátja, de körítés nem nagyon jár hozzá. Én még nem találkoztam ranglistával, de szerintem nincs is igazán igénye rá a közösségnek. Ranked meccseket eleve nem is nagyon játszik senki, inkább a szórakozás a hangsúlyos és nem a versengés egyelőre.