Fejlesztő: 1C Company: Ino-Co

Kiadó: Paradox Interactive

Magyar Majesty 2 blog     | | | |     Hivatalos honlap     | | | |     Hivatalos fórum     | | | |     Demó letöltése

Hivatalos megjelenés: 2009. szeptember 18.

• Pio
    Azért vannak kisebb nagyobb hiányosságai, kényelmetlenségei a játéknak, de a hangulat maga az szerintem simán hozza az első részét a többi pedig pótolható. Kiderül majd, hogy mi a fejlesztő/kiadó hozzáállása ehhez, de már írták, hogy hamarosan jön az első patch (igaz arról nem írtak semmit, hogy mi lesz benne, de gondolom főleg hibajavítás (mondjuk komoly hiba igazából nincs a játékban, inkább hiányzik 1-2 az első részből és más RTSekből megszokott funkció)).
    A legnagyobb hiányosság a "skirmish" mód, tehát hogy előre megadott feltételek alapján játszhatsz csak úgy (első részben free play néven futott), ezt lenne szerintem a legfontosabb kompenzálniuk. Utaltak is már egy pályaszerkesztőre, ami tökéletesen kárpótolna ezért a módért, de hivatalosan még nem hagyták jóvá, hogy valóban lesz-e ilyen.

Én mondjuk az első részben is szerettem minden pályán újra és újra átmenni különböző taktikákkal és saját magammal szemben támasztott elvárásokkal (most nem építek kovácsot, most nem használok íjászt, satöbbi...), de annak, aki minden pályát csak egyszer akar látni a free play hiánya miatt hamar véget érhet a játék. Mondjuk pont azért, mert nem random pályákon játszunk a küldetések sokkal változatosabbak, mint az első részben.