Fejlesztő: 1C Company: Ino-Co

Kiadó: Paradox Interactive

Magyar Majesty 2 blog     | | | |     Hivatalos honlap     | | | |     Hivatalos fórum     | | | |     Demó letöltése

Hivatalos megjelenés: 2009. szeptember 18.

• Pio
    Én nem állítottam semmit a minőségre vonatkozóan, csak annyit írtam, hogy a készítők célja a jó MP játékélmény, tehát arra balanszolják az egységeket, de lesz a játékban SP tartalom is (összesen 22 pályányi). Ettől függetlenül simán lehet, hogy a multi csapnivaló lesz az SP meg két óra alatt letudható, de akkor leverem a pénzem rajtuk. :D
    Mondjuk a demóban egyetlen pálya volt és azt is már vagy 10-20-szor végigvittem különböző taktikákat tesztelgetve és különböző egyéni kihívásokat kitalálva (torony nélkül, halott hős nélkül, satöbbi...), szóval én biztos el leszek vele... :)

Itt is, mint minden játéknál van egy réteg, akik szerint csapnivalóan szánalmas az egész játék, de azért úgy néz ki, hogy a többség többé-kevésbé elégedett. Persze tökéletes játék nincs, mindenki, még a legelégedettebbek is tudnak sorolni hiányosságokat, furcsaságokat, de úgy nagy általánosságban a többség szerint méltó a folytatás az elődhöz a demó alapján.

Az oroszoknál már meg is jelent és ők alapból utálnak minden játékot, ami valami nyugati játék folytatása (az orosz sajtóban nem is nagyon láttam 65% fölötti értékelést a játékról, a nyugati sajtó rendre 80-90% közé értékeli), mégis a hivatalos fórumon (tehát nem valami fanblogon) a szavazás alapján 53,71% meg van elégedve a játékkal, 26,86% szerint elmegy, de többet várt volna, 11,43% mesterműnek tartja és csak 8% mondja azt, hogy úgy sz*r az egész, ahogy van.

Ha pedig tényleg kapunk valami editor féleséget, akkor a tartalom mennyiségével se lesz gond, mert nagyon sok fan van. Még meg se jelent a játék, de már van kék elf mod, meg vörösszoknyás krypta papnő mod... :)
    De majd írok a moddolásról is egy bejegyzést valamikor, addig is akinek még fent van a demó az csináljon neki egy parancsikont, majd jobbgomb->tulajdonságok és a Cél: mező végére írjátok be, hogy -editor ;-)

Agamemnon: amikor a fórumon valaki Majestynek szólított, mert azt hitte, hogy az a nickem akkor úgy döntöttem, hogy inkább leszedem :) Ez van, amikor az avatar meg a név megjelenítési helye megegyezik...