• waterman
    biztos velem van baj, de ez a cikk nekem annyira magyartalannak hatott, mintha valami ufó írást olvastam volna. mondjuk ez lényegtelen.

amit nem értek, hogy mi ez a Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottság és kik szédülnek benne, hogy csak úgy leszavaznak pár módosító javaslatot, amiknek azért volt 3 pártnyi támogatottsága? biztos kevéssé értek a politikához.

akkor most lesz internet adó. tök jó. sőt úgy értettem megadóztatnák a szélsőséges gondolatokat is. szerintem menjünk tűntetni, hogy minden politikusnak kötelező jelleggel meg kelljen jelennie fél évente egy kirendelt pszichológusnál, valamint hogy a parlamentbe bekerüléshez ne legyen elegendő a 8 osztály általános.
    nem teljesen értem én ezt az országot. aki játszott már bármilyen "építs várost, ahol te vagy a polgármester" játékkal, az tudja, hogy a magas adóktól lelassul a fejlődés. el vagyunk adósodva, hitelből élünk, a népesség hitelállománya 4szerese a 2001es értékeknek, a tökeink a satuban, és tekernek még egy 0.8 százaléknyit a satun. és csodálkoznak, hogy az okosabbja kiköltözik külföldre, a másik fele szlovákiában csinál vállalkozást és inkább oda adózik. az ingatlanpiac stagnál a nagyarányú ellenőrzések miatt, anyám fizetésének 44%-át kapja csak készhez, és akkor még a termékeken van áfa, tehát tulajdonképpen a fizetése kb 65%át beszolgáltatja az államkasszába és nem veri ki őket a spanyolnátha, amikor még egy adót raknak az amúgy is adóztatott internetcsomagokra. és akkor valami bizottság leszavaz csak úgy 3 - ellenzéki és kormánypárti(?) - javaslatot.. az ész megáll. csodálkoznak, hogy mindenki ott fizet kevesebbet ahol csak tud.