Érzelmek nélkül
-
Dodo55 #25 Az utóbbi időben én is voltam így sokszor, igaz az én esetemben ennek megvan az egyértelmű oka...
Igazából 2 részre osztható, amit észrevettem. Az egyik az, hogy bizonyos információk megszerzésének érdekében olyan dolgokra vagyok képes, amire régen nem, simán belemegyek sok értelmetlennek tűnő, vagy veszélyes dologba, nagyon könnyen feláldozok sok mindent, ha tudom, hogy az majd a hasznomra lehet, ha eljön az idő.
A másik része a dolgoknak meg az, hogy valahogy kevésbé féltem magam, régen egy csomó dolog miatt aggódtam, most meg nem érdekel mi lesz. Meg valahogy sokkal nehezebben leszek dühös, de ha az leszek, akkor viszont eléggé elszáll az agyam, és nem sokat gondolkodok. De ugyanúgy boldog sem vagyok igazán, bár nevetni azt továbbra is sokat tudok a dolgokon. Mondjuk ehhez a boldogság dologhoz az is hozzá tartozik, hogy sok más dolog sem valami jól alakult az életemben az utóbbi időben, tehát valószínűleg egyébként sem lennék annyira boldog.
De mondom, ennek megvan az oka, mint mondtam, "ha eljön az idő", tehát várok valamire, már egy jó ideje, meg egy lehetetlenül bonyolult helyzet áll az egész mögött.