Érzelmek nélkül
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez jó.
"de ugy erzem hogy mar mindent elolvastam roluk, mindent tudok"
Hát ilyet értelmes ember nem mond. Akkor még sem érdekelhet sok dolog...
"Lanyokkal akikkel mostanaban egyutt vagyk mar a szivemet sem dobogtatjak meg"
Hát azért ez durva. Szerelmet bevallom én sem túl gyakran érzek, de vonzalmat bõven és gyakran.
Elég savanyú ember lehetsz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
most, hogy kezdesz kilépni ebbõl a korszakból, érthetõ, hogy kicsit zavarodottnak tûnsz. az is lehet, hogy kicsit parázol, mi lesz ezután - még ha nem is tudatosan.
itt az idõ elgondolkodnod azon, milyen is lenne, ha kicsit kézbevennéd a sorsod: írj egy szép listát, mivel szeretsz foglalkozni, mihez értesz és mibõl lehet megélni - aztán csináld, amit tudsz! ha 30 éves korodra benne leszel a 100 leggazdagabb magyarban, már megérte - és addig sem unatkozol...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
drogokat azért nem ajánlanám
PSP user n\' soon ps3 user too :)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
- Lehetsz emo, járkálhatsz fekete cuccokban, vasalt hajjal, répagatyában, szerezhetsz csomó tizenéves emo havert.
- Drogozhatsz, és néger lehetsz.
- Felpattinthatod az ereidet.
- Vagy elmész egy pszichológushoz, és megkéred, hogy segítsen neked.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Egyebkent nem vagyok az,azt ne mondd hogy te minden nore gerjedsz es lovesre vagy kesz azonnal
bár picit fiatalabban mint te.
practitioner of the forbidden arts of death
Mr. Spock
Érzelmek nélkül élõ egyén.
Star Trekk: Voyager
Mr. Tuvok
Szintén érzelmek nélkül élõ egyén.
ui.: na most õk vulkániak szóval te is legyél Vulkáni vagy tanuld meg kordában tartani az érzelmeidet.
!!!CLOSE TOPIC!!!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
komolyan kérdezem...
dixitque deus fiat lux
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
eleg regota foglalkoztat ez a dolog,idorol-idore elokerul de megprobalom letagadni,nem foglalkozni vele mondvan nem is fontos.
Megprobalom konkret dolgokon keresztul osszefoglalni.
Lassan 23 eves leszek es ugy erzem hogy mintha mar nem talalnek ujdonsagot a vilagban.Rengeteg dolog erdekel de ugy erzem hogy mar mindent elolvasta roluk,mindent tudok.Egyre nehezebb megnevettetni is engem.
Lanyokkal akikkel mostanaban egyutt vagyk mar a szivemet sem dobogtatjak meg,sot meg akad hogy felizgatni is nehez.
Ezert kb 3 hete mar nem is voltam bulizni,nem erdekelnek az emberek.
Nem erzem azt hogy egy idegen ember vmi erdekeset,szepet tudna nekem mutatni.
Jo ideje nem sg-zek mar,neha-neha meg bepillantok de mar allok is tovabb.Ha most jol emlekszem 2001-ben regiztem be akkor tok jo volt,bar nem akarom azt mondani hogy azert mert ujdonsag volt,hanem kulonfele emberekkel tudtam felvenni a kapcsolatot hol volt meg akkor wiw meg msn max icq.
Hol vannak azok az idok amikor a kozepsulibol hazamentem otthon ettem utanna tv,meg haverokhoz atmenes,kicsi tanulas.
Bar ez a harom temakor elegge elter egymastol remelem lesz aki megerti