• JackSparrow88
    Na végigvittem, végre a Spiderman 3-at. (csak azért ide írok mert a másik fórumba már november óta nem írt senki, szal nem sok értelme lenne oda firkálni)
    A game sajnos nálam abszolút csak egy közepes kategóriába sorolható. (sőt olykor még ez alá is csúszott)
    Ami mégis jó volt benne:

- hatalmas, bejárható város
    - grafika(ez csak néhány szereplő kidolgozására igaz)
    - nem rövid, igaz ennyi bőven elég is volt belőle

Ami viszont rossz:

- idegesítő küldik( a végefele már muszáj volt cheat-elnem h nehogy valamelyik közelemben lévő tárgy darabokra törjön) -> pont emiatt nem ajánlanám a kezdőknek, csakis tapasztalt játékosoknak vagy nagy spiderman fanoknak

- gagyi módszerek( erre legjobb példa az a gombnyomkodásos geciség amikor szinte szuper reflexxel kell lenyomnod a megfelelő gombot ami épp megjelenik a képernyőn.Ha egyet is félrenyomsz, kezdheted legelőről.
    Egy másik ilyen meg amikor a bossok-nál a legtöbbször egyetlen egy darab energiát sem volt képes adni, na ez ha nem szemétség akkor semmi. Elvégre nem lehet mindenki olyan profi hogy simán leverje azzal az amúgy sem sok energiájával egy keményebb ellenfelet.
    Ezenkívül még lenne pár dolog de most azokat nem említeném meg. A leírásomból is látszik h sokkal több negatívuma van a játéknak mint pozitívuma.
    Egynek épp jó volt de még egyszer tutira nem vinném végig.
    Persze biztos megint lesznek olyanok, akik szerint csak én vagyok béna meg ilyenek de tökre nem érdekel. Bizonyára azoknak lesz ez a véleménye akik a hardcore gamer-ek vagy a pókember fanok közé sorolhatók...