Spider Man: Web of Shadows
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Ati Saphire X1650xt 512 mb😊P4 2.8 Ghz Proci és akadás nélkül megy😊
Remek játék, mindössze két dolgot kérdeznék.
Hogy lehet megnézni, hogy mennyi Red illet Black pontunk van?
Én a vörös ruhában viszem a játékot, de harc közben valamikor így is felrobban vagy öt autó, és akkor a kirepülõ öt civil közül csak egyet tudok megmenteni, a többi meghal, és 40 black pontot kapok.
A másik kérdésem, hogy a szövetségeseket hogy hívhatom. F-el behívom a menüt, és ott kell valahol? 😊
Elõre is köszönöm a segítséget!
Van egy kis problémám.
Felraktam a játékot, crack... és nem indul el, Vistám van, és leáll hibával. Nincs valami ami, orvosolja ezt a hibát?
elõre is köszi
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
egyáltalán ez a patch orvosolja a megmagyarázhatatlan swappolást?
1680x1050-ben megy sima 60frammel, csak kb 5mp-nként kõkemény swap. nevetség lenne, ha 4gb ram kéne neki.
xp sp3, gép adatlapon
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
Nekem is ez volt a prostreet el amikor megfelelt volna de nemment??!!<#kerdes>#kerdes><#fejvakaras>#fejvakaras>
I met God. She's black
Racism is a weapon of mass destruction!
különben néztem a gépedet és tök mennie kéne rajta fullon, akadás nélkül, 1000L 😉
SPOILER
ott tartok hogy a Vezér megbízásából a generátorokat vissza kell állítanom amiket szétkaptam...idegtépõ, haladsz fentrõl lefele, fent azt az egyet visszaállítod, aztán az egyik alsót, majd amikor az utolsóhoz érsz, a fentit megtámadják, és az uccsónál annyian vannak, hogy mire összeraknám, szétverik a felsõt...na ez volt 3 hete, azóta csak hálóhintázok és ütöm a köcsögöket
Racism is a weapon of mass destruction!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Megvan a játék, de egyszerûen nem tudom kicsomagolni, így még játékkal nem jártam, nem csomagolja ki az elsõ fájlt....
Valaki találkozott már hasonlóval?
The game settings are missing or out-of-date.
Please run the Game Launcher to configure game settings.
El is indítom a Game Launcher-t de nem csinál semmit. Valaki segítsen pls.
Ja és
Spoiler (katt a megjelenítéshez)