507
-
#467 Miért nem lehet odafigyelni arra a kibaszott helyesírásra? -
szabolcs94 #466 Helo sziasztok x360 hogy tok piros venommá változni mert csak feketévé és normál tok lenni de hogy vörös venom lenni???? -
#465 Na végigvittem, végre a Spiderman 3-at. (csak azért ide írok mert a másik fórumba már november óta nem írt senki, szal nem sok értelme lenne oda firkálni)
A game sajnos nálam abszolút csak egy közepes kategóriába sorolható. (sőt olykor még ez alá is csúszott)
Ami mégis jó volt benne:
- hatalmas, bejárható város
- grafika(ez csak néhány szereplő kidolgozására igaz)
- nem rövid, igaz ennyi bőven elég is volt belőle
Ami viszont rossz:
- idegesítő küldik( a végefele már muszáj volt cheat-elnem h nehogy valamelyik közelemben lévő tárgy darabokra törjön) -> pont emiatt nem ajánlanám a kezdőknek, csakis tapasztalt játékosoknak vagy nagy spiderman fanoknak
- gagyi módszerek( erre legjobb példa az a gombnyomkodásos geciség amikor szinte szuper reflexxel kell lenyomnod a megfelelő gombot ami épp megjelenik a képernyőn.Ha egyet is félrenyomsz, kezdheted legelőről.
Egy másik ilyen meg amikor a bossok-nál a legtöbbször egyetlen egy darab energiát sem volt képes adni, na ez ha nem szemétség akkor semmi. Elvégre nem lehet mindenki olyan profi hogy simán leverje azzal az amúgy sem sok energiájával egy keményebb ellenfelet.
Ezenkívül még lenne pár dolog de most azokat nem említeném meg. A leírásomból is látszik h sokkal több negatívuma van a játéknak mint pozitívuma.
Egynek épp jó volt de még egyszer tutira nem vinném végig.
Persze biztos megint lesznek olyanok, akik szerint csak én vagyok béna meg ilyenek de tökre nem érdekel. Bizonyára azoknak lesz ez a véleménye akik a hardcore gamer-ek vagy a pókember fanok közé sorolhatók... -
xido #464 de már mikor:) -
#463 Akit még érdekel a game kijött az 1.1-es patchez crack! -
#462 Az nevetséges lenne, ha lenne hozzá.
max magyaritasok.hu-n ha lesz, ha elkészítik egyáltalán :) -
bariihighzor #461 nincs magyarosítás hozzá igaz?:( pls válaszz: D -
#460 Én játszanék vele de nem tom megcsinálni megvenni meg nem fogom -
Zoliz #459 Imádkozz istenhez az majd megsegít! Baromackó!
Amúgy senki se játszik már ezzel a játékkal olyan régi. csak te meg én
-
#458 kösz a segítséget barom... -
#457 Az a gond hogy nem szoptál le te köcsög! -
#456 csá, bocsi h ideírom a gondom de a spiderman 3 fórum eléggé kihalt. Szal az a baj amikor újraraktam a sm3-at és bemásoltam a mentésemet akkor a játék belépése után a legelejétől kezdte, nem látta. Pedig 100 % h jó helyre raktam. Na így akkor mi lehet sztek a gond? Thx a segítséget... -
er1k32 #455 Nekem már megy akadás nélkül uj gépet kaptam :)
Ati Saphire X1650xt 512 mb:)P4 2.8 Ghz Proci és akadás nélkül megy:) -
Juraviel #454 Sziasztok!
Remek játék, mindössze két dolgot kérdeznék.
Hogy lehet megnézni, hogy mennyi Red illet Black pontunk van?
Én a vörös ruhában viszem a játékot, de harc közben valamikor így is felrobban vagy öt autó, és akkor a kirepülő öt civil közül csak egyet tudok megmenteni, a többi meghal, és 40 black pontot kapok.
A másik kérdésem, hogy a szövetségeseket hogy hívhatom. F-el behívom a menüt, és ott kell valahol? :)
Előre is köszönöm a segítséget! -
er1k32 #453 szerintetek vista orvosolná ? -
er1k32 #452 -
er1k32 #451 Nos most más a hiba fel raktam xp sp3 és elindul a launcher de már a játék nem indul el fent van netframework 3. és Micrsofot Visual C++ 2005 és a 2008 Pls Segitséget Gyorsan -
Lesusius #450 Császtok! Vki kisegitene 1 csöppet, elakadtam a Fisk toronynál. 2 generátort kéne lekapcsolni, csak nemtom hogyan. Pls help! -
#449 XP orvosolná :) -
#448 Hali!
Van egy kis problémám.
Felraktam a játékot, crack... és nem indul el, Vistám van, és leáll hibával. Nincs valami ami, orvosolja ezt a hibát?
előre is köszi -
#447 márminthogy a patch után jött ez a konfiguráld című hiba... -
#446 nekem is ugyanez a hiba. megpatcheltem, utána rá az "eredeti" törés.
egyáltalán ez a patch orvosolja a megmagyarázhatatlan swappolást?
1680x1050-ben megy sima 60frammel, csak kb 5mp-nként kőkemény swap. nevetség lenne, ha 4gb ram kéne neki.
xp sp3, gép adatlapon -
er1k32 #445 nos az a baja hogy elinditom és hibaüzenetet ir ki és leál a játék ennyi lenne -
#444 Ha leírnád hogy mi a baj akkor talán válaszolnának is -
er1k32 #443 jah nekem is nagyon kéne a segitség mert ps2 retenetesen szar lett.. ugyhgoy pls segitség -
#442 Elvileg simán futnia kéne -
#441 Talán mégsem felel meg a gépigényhez?
Nekem is ez volt a prostreet el amikor megfelelt volna de nemment??!! -
#440 Lehet hogy ez valami egyéni hiba? -
#439 Reloaded. Ha ezt kérdezted -
#438 hehe...ha nem indul el, honnan veszed hogy gyatra...valaki mesélte vagy olvastad valahol? így már tudsz is véleményt nyilvánítani...grats, okos gyerek vagy...a JÁTÉKÉLMÉNY a kulcsszó kisbarátom, és az itt hatalmas...már ha karmolod a Spidey-t...ha nem, akkor meg úgysem fog bejönni (ja, nem a filmekre kell gondolni) -
#437 mit ír, miért nem csomagolja ki? -
#436 hopsz...ezt egy kicsit elb*sztam ;) -
#435 milyen release?
különben néztem a gépedet és tök mennie kéne rajta fullon, akadás nélkül, 1000L ;)
SPOILER
ott tartok hogy a Vezér megbízásából a generátorokat vissza kell állítanom amiket szétkaptam...idegtépő, haladsz fentről lefele, fent azt az egyet visszaállítod, aztán az egyik alsót, majd amikor az utolsóhoz érsz, a fentit megtámadják, és az uccsónál annyian vannak, hogy mire összeraknám, szétverik a felsőt...na ez volt 3 hete, azóta csak hálóhintázok és ütöm a köcsögöket
-
#434 Azért thx. És senki másnak sincs ötlete? -
#433 Akkor nincs ötletem. -
#432 Az iso fájl 8GB -
#431 Hány gigás a letöltött verzió? -
#430 Senki? Semmi tipp? -
#429 Igen -
#428 SP 2 fent van az xp-n?