• Prince23
    Na végigvittem. Ez egy nagyszerű játék bakkker, ezt nem gondoltam volna, h ilyet kapok a sm 3 után. Jóként végigvittem. A garfika az éppenséggel jó, a hangok azok is jók, a sztori közepes szint. Hangulatos nagyon a játék, és ez számít. Kb 15 óra a végigjátszása. de ha tizstitani akartok várost akkor jóval többre duzzad a játékidő. Az szeretem ebbe a játékaba, h a szabadság mellett küldetés- és történetorientált, nem olyan szsr mint a mostani Fra cry 2 sztoriorientáltsága. Ott könnyen el lehet veszni benne és tökölni a hülye mellékküldeseken. Az a FC2 annyira felhúzott, na mindegy, nagyon csalódott vagyok abbana játékban, és láátok kénytelen vagyok a sm:wos-hoz hasonlítani. A düh és csalódottság miatt. na visszatérve a WoS-ra, a grafikai optimalizáció siraklmas, annyit szenvedtem a főbossnál (ld. 161 hsz), h kimondani nem lehet. Nem , nem a bénaság, hanem az optimalizéácioó miatt kurvára beszaggatott, és kb 30 percig tartott így a főboss mire lereakcióztam. rohadjanak meg az optimalizálásukkal :DD Nagyon felhúzott. Szal aki végig akarja játszani, az várja mega patchet... gondolom a memóriá olvasást helyre hozzák vele. ám úgy legyen

Grafika: jó
    Hangok: jó
    Hangulat: kiváló
    Irányíthatóság: jó

+
    *ismét remek -sci-fis és némi horroros- Pókemberes hangulat
    *bossfightok oda-vissza
    *RPG szerű történet: jóként és rosszként is végigjátszható, döntéseink hatással van a játékra vmint a párbeszédek kialakulására is!
    *skill ill. saját technika (magyarán bunyó) fejlesztése a normál és a szimbióta Pókembernél
    *megdöbbentő finálé
    *szabadság
    *MEGUNHATATLAN!

-
    *grafikai optimalizáció, swappolás, stb. (megjegyezném, h néhol nagyo jó fut sok történésben, csak rájön az öt perc)
    *a társak nem segítenek az oldaladon, mindössze küldetéseket adnak (egy kivétel volt)
    *összecsapott menű, opció hiányosságok
    *kissé GTA szerű a küldetésben.

Rossz optimalizációja miatt nem 9.5 ér nekem, hanem:
    9/10

ui: ezzel beírta magát a 2008 top 10-es listába nálam