blessyou#67
Nagyon megnyerte a tetszésemet, azért is, mert én nagyon szeretem a kereszes háborúk témáját. Bevallom, elég jártas vagyok a dologban, és meg kell hogy mondjam, teljesen következetes a játék, nem találtam benne semmi "bóvliságot", szal tényleg utánajártak rendesen a dolgoknak. Egyszerűen annyira magávalragadó a hűsége és nem utolsósorban a részletgazdagsága. Emlékszem, volt olyan, hogy beálltam a keresztény templom mellé, csak hogy hallgassam a liturgiát, és valódi szertartási szövegeket mondtak. Felismertem, a Miatyánkot latinul kompletten elmondták, meg persze más keresztény imákat is. A keresztesek internacionalitását tükrözi, h nem csak angol, de francia és német is van köztük. Akkonban a nemrég történt ostrom is látható nyomokat hagyott. Meg persze sorolhatnám az ilyen dolgokat. Rendkívül ügyeltek a részletekre, és szerintem ez igazán dicséretes, hiszen valószínűtlen, h a játékosok nagy része komolyan foglalkozott volna a témával, ők mégis megcsinálták. Simán elehetne történelemórára is szemléltetésnek.