• AquirLord
    Szerintem pont, hogy jó ötlet. Legalább is azoknak akik kitalálták mindenképp, mivel valószínű népszerű lesz más országban is. Én biztos nem vennék ilyent, de itt vagyok egy ideje Angliában és látom, hogy milyen a lusta de pénzes ember. Ez fontba 3 font körül lenne, az azt jelentené hogy sokan akik este meg akarnak nézni egy filmet simán bedobja a kosárba a tesco-ban vagy hasonlóban és nem kell elmenni a kölcsönzőbe és picivel kevesebbet fizetni egy napra és másnap még vissza is vinni. Itt most pl a kínai kaja amit én is vettem picit több mint 6 font( hasább burgonya, kacsahús akármilyen mártással stb., de szép nagy adag) amit még csak meg sem ehetsz helyben mert ez csak olyan hazavihetős cucc. És eszméletlen népszerű...hétvégén estefelé mindig sokat kell várni rá mert sokan vannak. Sokan több adagot is visznek. szóval akiknek a párszor 6 font a gyorskajára nem probléma, annak mit fog jelenteni az a 2-3 font egy filmért, hogy este nyugodtan megnézheti és nem kell érte szaladgálnia meg visszavinni sem később!?
    Persze Magyarországon nem lesz népszerű mert az emberek jóval szegényebbek mint az itteniek, meg mint pár másik országban. Ott még a sok "okos" politikus úgyis ráráakná a kulturális adóját is, csakhogy nehogy olyan "olcsón" megnézhes 48 óráig egy filmet.