Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
  • XXLászlóXX
    "Szerintem revenanttal úgy kell: sny, 2 hyper, 1 tarack, 1 basher , 1 dagon 5."

ez jó nagy baromság már sry... sanya szerintem felesleges neki.. mivel lehet hogy +ms, de arra ott az aura, hyper is felesleges.. max late gameben, a hyper bele van építve razorba.. tarack nemrossz de inkább early gameben vangu.. dagont meg NE rakja ki senki 1esnél tovább mert kurvadrága és nem éri meg.... vesznek ellene egy hoodot + még az alap magic res... akkor számoljunk:

Mondjuk megvan az 5ös dagonod (800 dmg) és rányomod egy hoodos herora akkor:

(800*0.75)=600 ennyit sebzel ha nincs hoodja

(800*0.3)=240 800-240=560 (560*0.75)=420 ennyit sebzel rá ha van hoodja

lehet rosszul számoltam ám!!!(sőt szerintem biztos de akkorse viszel be vele 450-nél több dmg-t)

szóval mire kirakod az 5ös dagont ami úgy durván 8 ezer vmennyi g addigra az a kevés sebzés amit beviszel vele meg se kottyan az ellennek mivel ők addigra rég 20-25ösök... ugyhogy nem éri meg az ötös dagon elhihetitek :) főleg ha ilyen magina meg pudge van ellenetek, ugye nekik van magic res skill.. én általában dagont pugnának, lionnak meg dokinak szoktam pakolni. pugnának azért mert ha második skill aktiv az ellenfelen több dmg-t lehet bevinni a spellekböl 44%-al, lionnak azért mert stun+lövöd+hex+lövöd+ulti+dagon=Fasírt=GG, dokinak a maledict miatt,ugye azt nem kell elmagyaráznom miért :)

Terensz felvettelek msnre még tegnap asszem... majd szólj rám ha van kedved tolni egyet :)