Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
  • Terensz
    Így is elég sok a necrobook cd-je, nemhogy a HotD-é. Megölik a neutrálodat és mehetsz haza, kiszállt az ablakon majdnem 2000 pénz 20 sebzésre és 15% lifesteal-re. Necrobooknak nincs fölösleges statja. Vladimir manaregenje kevés a folyamatos farkasidézéshez és az alkalomszerű howl-hoz, így pont elég lesz. Ha kihagyod a tárgyat, más manaregen után kell nézned, így szóbajöhet pl. a battlefury. Nem rossz tárgy, sőt ellenkezőleg. De az én lentebbi buildembe nem illik bele.

Radiance szerintem kimondottan rossz tárgy. Szinte semmit sem ad - bár ez az árán nem látszik meg, az immolation pedig lategame-ben nem sokat ér. Farmolni pedig túl drága, a neutrálok megbolondulnak tőle, szaladnak előled össze-vissza. Az is kellemetlen, mikor épp üldöznek, ultid pont nincs, és az immolation-nel kivonzod a szatírokat, a trickstertől pedig már kapod is a purge-öt. Sok játékban látok ilyet. Szóval szerintem battlefury >>> radiance. Bár a lycan buildem szerint egyik sem kell.

"A nekroharcosok erősek, de annyira azért nem" ott a screenshot, nézd meg, mennyire gyengék. Darabja mint egy átlagos midgame-hero, kicsit kevesebb hp-val (mekansm ezt részben orvosolja), jobb armorral és nagyobb sebzéssel.

"Aztán ha már halott az ellenfél úgyis gyorsan beszeded a tornyot simán kiskutyákkal." Ez az én buildem. Nem jobb vagy rosszabb, mint a többi, egyszerűen más a lényege. Bizonyos helyzetben pl. rosszabb, biztos. De nem a hero-killről és a gank-ről szól, hanem a midgame toronybontásról, és a gyors győzelemről. Ha a játék elhúzódik 35-40 percig, akkor ez a build már szinte semmit nem ér, ezt nagyon jól tudom. Mindenesetre ehhez a buildhez jó partnerek kellenek, szokásos bnet meccsen (ismeretlenekkel) nem hiszem, hogy tudnám alkalmazni. Ha gank-re hívnak, nem írhatom be, hogy bocs, más dolgom van, mert szétszedik a csapatomat. De jó csapat-összhanggal szerintem meglehetősen hatékony build.