Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
  • Terensz
    Muki, nem adok igazat.

Van egy megcáfolhatatlan tény: az összes hero közül Lycantrope adja a legtöbb bónuszt a summonoknak

A sima cipő + vlagyimir + lvl1 necrobook összesen kb. 5300 pénz. Ezért cserébe akkora tűzerőt kapsz, mint semelyik másik 2db heronak nincs összesen. Szerinted miért kellene lycannak kihagynia ezt a (bárki másnál árához képest nagyon rossz) tárgyat? Vagy ha kihagynád neki, mit vennél helyette, ami nem drágább, de legalább ennyi bónuszt + tűzerőt ad? Én azért találtam ki ezt a buildet, mert a lycan 4 képesség-leírásából 3-ban benne van az, hogy "...lycantrope and his units...". Ezzel szemben csupa olyan tárgyat adnátok szerencsétlennek, amiből semmit nem hasznosítanak a LYuniTTYai, mellesleg necrobook nélkül fele akkora a sereg, ami bónuszt kaphat.

Szóval szívetek joga, hogy mit raktok ennek a heronak. Tőlem rakhattok sange and yashát, armletet, satanicot, heartot, burizát, bashert, én ezeket biztosan soha nem fogom megvenni neki, mert ezek a tárgyak egyszerűen fütyülnek a summonokra. A buildem különben is egy opció, mint legnagyobb kihozható tűzerő a heroból, biztosan sok más jó build is létezik neki, csak akkor miért vannak summonokat erősítő/gyorsító képességei ennek a heronak? Summonok nélkül ő csak egy éjjel-nappali Balanar...