Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
  • Terensz
    #1330
    Összeadódik a 2 lifesteal, de nem azért rossz build.

    Alap, hogy használd ki minden hero erősségét, és olyan tárgyakat válassz, ami erősíti a herodat. Barátszobának pl. szerintem a lifesteal nem is annyira kell. (Nemhogy 2, egy sem igazán) Vegyél neki heartot, regen a legtöbbször >> lifesteal.
    Amúgy Barathrum úgy öl, hogy sokszor bejön neki a greater bash, meg ugye az ultijához eleve mellékel egy greater bash-t, a sebzésen felül. Nos, sem a greater bash bónusz-sebzéséből, sem az ulti sebzéséből (a charge of darknessről meg ugye ne is beszéljünk) nem kap lifestealt. Ergo, talán maradjunk a regennél.

    S'N'Y egy elég rossz tárgy, csak olyan heronak érdemes kirakni (5500 körüli pénzért), aki tányleg profitál belőle. Magam részéről Barátszobát tartom erre a legalkalmasabbnak, mert ő bónusz sebzést kap érte azon felül, amennyit a S'N'Y sebez (kb 16-ot). Vlagyimir nem olyan jó cucc, nem stackel a devotion aurája az assaultéval, így a 2 tárgy ronda az inventoryban. Az assault viszont kell, az a -5 armor nagyon ott van sebzésben, főleg ugye Barathrum a törékeny, magányos intes herokat veszi célba.