1613
Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
-
#1332 ráadásul minyár meghalsz vele ;*-C -
#1331 Ezzel a Razorral a minimalista build-versenyre nevezel?
Ez ugye az eleve bukta lenne, mivel én fele annyiból buildeltem (kábé 2x annyi killel)
Ott a jobb alsó sarokban dagon készülgetett?
És hol a hp-regen? -
#1330 Összeadódik a 2 lifesteal, de nem azért rossz build.
Alap, hogy használd ki minden hero erősségét, és olyan tárgyakat válassz, ami erősíti a herodat. Barátszobának pl. szerintem a lifesteal nem is annyira kell. (Nemhogy 2, egy sem igazán) Vegyél neki heartot, regen a legtöbbször >> lifesteal.
Amúgy Barathrum úgy öl, hogy sokszor bejön neki a greater bash, meg ugye az ultijához eleve mellékel egy greater bash-t, a sebzésen felül. Nos, sem a greater bash bónusz-sebzéséből, sem az ulti sebzéséből (a charge of darknessről meg ugye ne is beszéljünk) nem kap lifestealt. Ergo, talán maradjunk a regennél.
S'N'Y egy elég rossz tárgy, csak olyan heronak érdemes kirakni (5500 körüli pénzért), aki tányleg profitál belőle. Magam részéről Barátszobát tartom erre a legalkalmasabbnak, mert ő bónusz sebzést kap érte azon felül, amennyit a S'N'Y sebez (kb 16-ot). Vlagyimir nem olyan jó cucc, nem stackel a devotion aurája az assaultéval, így a 2 tárgy ronda az inventoryban. Az assault viszont kell, az a -5 armor nagyon ott van sebzésben, főleg ugye Barathrum a törékeny, magányos intes herokat veszi célba. -
sanyiiiii #1329 Vladi (lifesteal aura) és dominator (lifesteal mint orb effect) összeadódik. -
#1328 14:3:13 és volt még 8213 gold
-
#1327 nem akarok köcsög lenni de tényleg szar build, vladimir's offering+helm of a dominator? minek?:D kidobtál 1800goldot az ablakon, nem adódik össze a lifesteal:\ ráadásul nem látok Sange and Yasha-t ami alap neki -
Nuki #1326 Vizsgaidőszak van, esélytelen. Majd utána. -
#1325 Minimalista builddel senki nem nevez?
Nekem már van egy repem, 4150-es builddel. 29 kill, 8 die. -
Nuki #1324 Akkor viszont ez is jó eredmény. -
F1re #1323 joh en nem regota jatszom nekem mar ez is menő
köszi :) -
Nuki #1322 igen ez arra készült szerintem is :P -
#1321 Barátszobának 2 hp-szívás?,,,, Vattafak...
treads + vlagyimir + S'N'Y + 2 hyper + tarack
vagy:
Boots of travel + 2 tarack + armlet + hyper
vagy:
treads + S'N'Y + 2 tarack + armlet + hyper/assault
Sok hp, nagy sebesség, nagy attack speed.
Fun build 1:
boots of travel + S'N'Y + Eul's + vlagyimirs + tarack + armlet
Fun build 2:
boots of travel + manta + 2 tarack + hyper + assault -
F1re #1320 mitajanlasz ? -
#1319 gagyibuild :p -
F1re #1318 eddig a legjobb statom 18/7/7 es en voltam az 1.
-
Nuki #1317 YOU ARE THE PHANTOM! KILL THEM ALL!!4 -
#1316 Nem loBtaN el :-)
Hát ja, azok győznek, az tuti :-) Mondjuk a techiesnek, lunának, laMcernek, Lászlónak tényleg semmi esélye :-D -
#1315 jo! akkor nyerni fognak a targyfuggetlen herok! gg -.-
jaheZS ellopod az 5letemet, te kis snecie! -
#1314 Minimalista build-verseny!!4
Az győz, aki a legkevesebb értékű builddel a nyertes csapatban van, min. 10 killje van, és őt kevesebbszer ölték, mint ahányszor ő ölt.
A győztes őrizze meg a repet! Játszhatod a meccset a bneten is, min. normál comp. ellen is, lanon is, csak 5v5 legyen a meccs. Only mid nem ér. -st, -ne, -em, -ap, -ar, -sd: ér. Cheat: természetesen nem ér :-) -
Nuki #1313 Biztos Vulture-al voltál :o -
#1312 naja! TereMsz-szel is nyomtunk egy örlikilles AGnás mappetsót! :D -
Nuki #1311 Ez így van, lehet vele triple killezni a játék elején durván. -
sanyiiiii #1310 Koránt sem értelmetlen képesség, csak addig kell kihozni belőle a maximumot amíg lehet. -
sanyiiiii #1309 Itt megnézhetitek mi milyen sebzést okoz, bár nem a legfrisebb (február 17. a legutolsó update). -
F1re #1308 mien lanlessz ?xd lammyy -
#1307 dehogynem, lesz ;) -
Nuki #1306 Megírtam privátban. SC nem is lesz? Csalódtam benned.... -
#1305 Inkabb gondolkoz(zatok) el, hogy mikor lenne jo neked(tek) a LaMpartz!44!!
TereMsz+Én meg mar eleg sokat dumaltunk mar rola, ugzhogz tok joag leMMe, ha mar elesedne valamiag! ^^ -
Nuki #1304 Spamet programoz éppen. -
#1303 Jóvanmá', jóvanmá' -
#1302 jóvanmá! ne floodolj! pogromozzal tovabb -
#1301 Micsoda????,, Tekíznek armorbónusz + magic resist is lejön a robbanásából? Az keciség. Csodálkoztam rajta, hogy 600 hp-s herot nem szed szét az (asszem) 1550-es suicide. Az a képesség akkor enyhén szólva értelmetlen. -
#1300 Amúgy akkora oltást toltunk tegnap Lámival.
Chaos knight-tal voltam és kiraktam neki a gyorscsukát, sanyát, eul-t.
Ms: 470 lett!!4 Magina blinkelve nem tudott előlem meglógni -
#1299 Így igaz, rosszul fogalmaztam.
"Az autoattack sebzés-felfogását növeli" helyesen így lenne "a fizikai sebzés ellenállását növeli".
Ami konkrét tény: Dazzle poison touch varázslata pl. fizikai. Azért kell a weave (level 3) után elszámolni kb 10-ig, és akkor ráküldeni az ellenfélre.
De szerintem az összes méreg fizikai sebzésnek minősül. (Armor csökkenti a kezdő + időről-időre sebzést is)
A tekíz suicide-ről nem tudtam, hogy fizikai. Ez surmókság, mert legalább normálisan robbanni tudna az a szerencsétlen hero -
sanyiiiii #1298 Vannak fizikai sebzest okozo képességek. Például beastmaster baltái.
De például techies önrobbantását az armor és a resist is csökkenti. Szóval nem olyan egyszerű ez hogy csak az autoattack ellen véd. -
#1297 Amikor az egér jobbgombjával a fejedre kattintanak. -
F1re #1296 ááááááááá kösszcsiiiii :D es ez a autoatak a zasztat jelenti h sima attak ? -
#1295 Mármint a páMcél?
Az autoattack sebzés-felfogását növeli (kizárólag, tehát a mágikus sebzését nem). Pontos számítást nem kapsz , de körülbelülit igen. 2-es armornál 10%, ha jól emlékszem. Kb. 35-ösnél 70%.
Az egyre több armor sebzés-felfogása exponenciálisan csökken. Tehát a 35-ös és az 55-ös armor között nincs 10% különbség, míg a 15 és a 35 között kb 40% van.
Azaz: ha 35-ös az armorod, és az ellenfél sebzése 200, akkor kb. 60-at sebződsz 1 autoattacktól. Az armor lehet negatív is, az igen fájdalmas tud lenni. Pl. armorod 10-es, és slitheren guard rádnyom egy level 3 "Amplify damage" varázslatot + van stygian desolatora és assault cuirassa, akkor neked az armorod a módosítókkal együtt: 10 - 15 - 6 - 5 = -16 lesz. Az kb. -40% damage resistance, azaz 200-as sebzés kb 280-as tényleges sebződést jelent neked. -
F1re #1294 letudnatok irnni h a pancel az mit segit ? pontos szamitasokat irjatok :D -
#1293 hogy minek,,,,,,,,,,,,,vesszo
aze vazze, mert nem EGYVÉEGYezel, vazze :ppppppp