Defense of the Ancients
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit meg izs nyertem!!!!!44!!4!!
A kentaurnak 3500-as képességei vannak (attack speed is annyi <#eplus2>#eplus2>), csúnya nagy armorja, stompja (2s stun), meg szívja vissza a hp-t, hogy újra meglegyen neki az EGYMILLIÓhatvanegyezer.
Alapvetõen vagy 6-an célszerû nekimenni, 1 damage dealer: csak attackspeed + sebzés, meg 5 varázsló: birkabottal + 2-3 disable képességgel + refresherrel. Vagy 1 db (közel) permastunnerrel, hp-szívással, 60.000 hp-val.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Illetve ha nagyon gyenge az ellen fun basher😛
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
vagy aghanim rush
Kb. ennyi ami megéri ogrénak, különleges helyzetben jó még hexet vagy nekro könyvet venni de szerintem a legegyszerûbb és legmegszokottabb build a két fenti.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
kurvajoak!44négy utalom a melee hosoket, de multikaszttal szetolt miMdeMkit! ^^
kene egy joak build order nekije...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Védésnél is kiírja az összeset, meg asszem "defends the base"
Lenti lane-rõl valakit nem tudsz fentire küldeni egy fázisban.
"8N Demon Witch heads left. Too far, instead heads mid" vagy valami hasonlót ír ki.
- Kell egyszer egy olyan AI+, amit a getdota.com-ról töltesz le.
- neked kell a csapatodban legfelül lenned.
- "-od" - mindenki megy védeni (ha nincs melójuk, ott köröznek a fa/trón elõtt)
- "-cgl +ai sorszáma" - megy a felsõ lane-re. Pl.: "-cgl 8", ha többet küldesz, pl: "-cgl 7,8,9,10"
- "-cgm +szám": középre megy
- "-cgr +szám": lentre megy.
Ennyi. gg.
"BKB-t hanyagolod mivel hiába kapsz elméletileg sok hpt vissza a lifestealbõl, stun / hex / etcben ugyanis ez egészen pontosan 0 hp-t gyógyít rajtad"
Nem hanyagolom :-)
És nem rakok ki kevesebb str-es tárgyat, az én regenem is jó. Új heart kötelezõ darab. Én annyit mondok, hogy ha kiraksz 6 db str cuccot (pl heartot), annak a regenje is kevés ahhoz, hogy hatékonyan tudj tankolni team-clashben. Stun/hex ellen meg 5 s-ig véd a bkb, utána meg ugye sok szerencsét.
Szóval magával az elgondolásoddal egyetértek, meg hasonlóan látjuk, hogy miben is rejlik Huskar ereje. De szerintem a kívánt low hp-t mindenképp megkapod, fõleg, ha gáz van. De ha gáz van, nagyon jól jön a satanic, ha nincs sata, akkor viszont a low hp-ból nagyon könnyen megdeglés lesz.
Na ami a problémám a satas builddel. Huskar igazából low hpn lesz nagyon erõs, ennek az a hátránya hogy ha az ellenfeleidnek egy csöpp esze is van akkor kapsz lowhpn egy rakat dmgt. Ez az ami ellen valamivel védekezni kell.
Ez többnyire varázslatokkal fog történni ugyebár, bekapsz minden nukeot és meghalsz.
Ez ellen tökéletes a BKB, esetleg elmegy a hood. Armletet javasoltad teis szoval ezt nem részletezzük😊
Heart/Sata végülis mindkettõ jó, én új heartot a %os regennel jobban szeretem. Fõleg ha BKB-t hanyagolod mivel hiába kapsz elméletileg sok hpt vissza a lifestealbõl, stun / hex / etcben ugyanis ez egészen pontosan 0 hp-t gyógyít rajtad.
Viszont BKB szerintem egy legalább fél aggyal rendelkezõ ellenfél ellen vagy 5 agis lolpickeken kívül bármi ellen erõsen ajánlott.
Persze az egész attól függ hogy milyen az ellenfél, aláztunk már dagon5 huskar + dagon5 cica komboval is😊
Azokkal a tárgyakkal, amiket leírtál: 175-ös lesz az str. Ez 175*06+8=113 hp/s regent tudsz elérni. Ebbõl vonj le kb 2*12 hp-t, amit a Huskar orbjával gyakorlatilag "beledobálsz" az ellenfélbe, így marad kb 89 hp/s. Ez kevés, ha egyszerre 2-en, 3-an támadnak. Szóval lifesteallel még tegyél hozzá TÁMADÁSONKÉNT kb 50-et, sataniccal kb 90-et, unholy rage bekapcsolva: kb 140-et. Piros hp-n kb 2-szer támadsz másodpercenként. Így unholy rage (kb 280 hp/sec) + regen (kb 110 hp/s) az majdnem 400 hp/sec a te 89-ed helyett. Dominatorral csak kb. 210 hp/s. Satával, ha épp cd-n van a rage, kb 315 hp/s. (mert a sata miatt kb 15 hp/s regen bónuszt is kapsz.) Cserébe lemondasz az orbodról, ami ugye nem rossz stackelõdõ damage, de hát ez van, végülis nyerni akarsz, gondolom.
Gyûlnek ám a snecájos taktikák a tarisznyámban. 😄
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Most az a legujabb poeM naluMk, hogy coNpi elleM toljuk 1v5 meg 2v5 felallasbaM 😄
TereMsz Huskarral osszehozott 121 Killt 1v5ben kompik ellen 😄😄 (-ap em ne, mostani legujabb 6.59+AI)
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
HKEY_CURRENT_USER\Software\Blizzard Entertainment\Warcraft III\Video
ezeket erdemes megfeleloen beallitani: "reswidth" "resheight" "refreshrate" "texcolordepth" "maxfps"
(cinematic ertekeket erdemes matatni meg, ha a renderelt tortenet mozikat nezel, hogy ne valtogasson a moncsid :p)
vigyazzal mert default HEXadecimalisban vannak az adatok, amiket atkattintasz decimalisba es be tudod vinni az ertekeket 😉
a maxfpst meg refreshratet erdemes beallitani a monitorod frissitesi ertekere allitani igy smooth lesz a game es nem vsyncel szanaszet :p
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
na szal lehet h halucinaltam 😄 de olyan volt h 1ik jatekos a maginaval teleportalasnal duplazta magat ?! szal ahogy teleportalt lett belole meg 1 es mind 2 tudott sebezni engem asszem 😄 na h lehet iet ?
Ultija ellen meg purge. Ha bkbja van akkor meg probalod tulelni a bkb-t és utána purge😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
a DOTA keszitoinek FULLos tehat nem MODkent heggesztett jatekat ismeri valaki? (most keszul)
subHD trailer
nem mutat sokat, de eleg loalis igy elso korben 😄😄😄