Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
  • Alfa Of NS
    Na, felléptem az Eurobattle-ra és ott nyomom egy kicsit. Kanival azóta se próbálkoztam. Ez az EB viszont sokszor a soknemzetiség miatt gáz, rakat játék "nemzeti". Ráadásul tele van románokkal, csehekkel meg szlovákokkal, aztán igazán közös game jóval kevesebb na emiatt. A soknemzetiség önamgában egyáltalán nem számít, csak ha a game nemzeti. Az sem érdekel ha más nyelven karatyolnak, csak beléphessek :) Ráadásul ugyanez is tel vna leaver-ekkel. Tököm televan, hogy az elindított játékok 50-75%-ban van leaver, 30-40%-a meg megszakad emiatt.

Ami az egymást utaló magyarokat illeti szerintem is van benne valami. CS koromban én kerültem a magyar szervereket, szivesebben játszottam külföldieken. Tele volt a tököm azzal, hogy magyar szerveren ha lelősz valakit akkor mákos állat b*zi vagy, ha meg ő lő le téged akkor lelúzeroz, csicskának tekint. Német, svéd stb szervereken ez azért nem volt zavaró mértékű. Kanin is sokkal agreszívabbajk a játékosok, mint EB-on.

Amúgy ha érdekel valakit ez azért van mert a többi nemzettel ellnetáétben a magyarok erősen individualisták, ezért nem tudunk együttműködni, viszont emiatt vagyunk talpraesetebbek, kreatívabbak. Valamit valamiért