Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • anti83
    BMW320i
    Megpróbálok segíteni,remélem érthető lessz.
    Először is bemásolod a data/vehicles/cutters mappába a letöltött cutters/class mappát.Aztán Szintén a letöltött threshingChopperParticleSystemLexion600.i3d fájlt bemásolod a data/vehicles/particleSystems mappába.Majd ezután szintén bemásolod a data/vehicles/steerable mappába a letöltött data/vehicles/steerable/class mappát.

Ezután megnyitod a data/careerVehicles.xml fájlt és a végére beilleszted aezt a két sort:

Vágóasztal:
    <vehicle filename="data/vehicles/cutters/claas/claasCutter1050.xml" xPosition="140" yOffset="0.5" zPosition="185" yRotation="270"/>
    Kombájn:
    <vehicle filename="data/vehicles/steerable/claas/lexion600.xml" xPosition="170" yOffset="0.5" zPosition="174" yRotation="90"/>
    </careerVehicles>
    A sorok között ne legyen kihagyás.Ha így nem jó akkor nem tudom mi lehet a gond,mert nekem igy sikerült,igaz nekem sem elsőre,úgyhogy ne add fel.