57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • BMW320i
    Allock!Ezt még nem próbáltam.
  • BMW320i
    Még nyugodt vagyok , de nem sokáig.Egy csomó mindent sikerült elsőre belerakni a játékba , erre a Lexion meg az Ursus kifog rajtam.Hihetetlen.
  • allock #828
    kérdés

egy fajta cuccból belehet rakni több példányt is?
    gondolok én arra hogy van egy pót, és ha beillesztem a careerVEhicles.xml-be a hozzá tartozó leírást, csak a koordinátákat írom át,akkor meg tud jelenni még 1? :)

nemtom mennyire érthető mire akarok kilyukadni :D
  • allock #827
    nyugodtan

• BMW320i
    Sajna nem lett jó!De az Ursus sem.
  • BMW320i
    Köszi!
  • anti83
    A pozíciokat meg add meg,mert ezek az enyémek,nem biztos hogy neked igy jó helyen lesznek.Fontos hogy ne legyen más gép pozícioja megadva.
  • anti83
    BMW320i
    Megpróbálok segíteni,remélem érthető lessz.
    Először is bemásolod a data/vehicles/cutters mappába a letöltött cutters/class mappát.Aztán Szintén a letöltött threshingChopperParticleSystemLexion600.i3d fájlt bemásolod a data/vehicles/particleSystems mappába.Majd ezután szintén bemásolod a data/vehicles/steerable mappába a letöltött data/vehicles/steerable/class mappát.

Ezután megnyitod a data/careerVehicles.xml fájlt és a végére beilleszted aezt a két sort:

Vágóasztal:
    <vehicle filename="data/vehicles/cutters/claas/claasCutter1050.xml" xPosition="140" yOffset="0.5" zPosition="185" yRotation="270"/>
    Kombájn:
    <vehicle filename="data/vehicles/steerable/claas/lexion600.xml" xPosition="170" yOffset="0.5" zPosition="174" yRotation="90"/>
    </careerVehicles>
    A sorok között ne legyen kihagyás.Ha így nem jó akkor nem tudom mi lehet a gond,mert nekem igy sikerült,igaz nekem sem elsőre,úgyhogy ne add fel.
  • BMW320i
    Nekem is segítségre lenne szükségem.Leszedtem a Class Lexion 600-at.Mindent úgycsináltam , ahogy le volt írva.Mégsem találom.
  • 6milan6
    Mit próbáltál? Csak azt ne mond, hogy nem jön le.
    LS 2008
  • bikboy
    segitenétek, valahol láttam egy öttengejes pótkocsit nem tudjátok honan lehetne letölteni
  • caseih9400
    a CareerVeichlesbe ezt írd be !
    " <vehicle filename="data/vehicles/steerable/claas/lexion600.xml" xPosition="90" yOffset="0.5" zPosition="220" yRotation="180"/>"
  • caseih9400
    Pár kép a mai munkámról.
    nem is olyan nagy föld ez , hamar le tudtam vágni

persze az utolsó sorokba tud nehezíteni a munkámon az eső

traktor flotta bent a telepen

kombájn flotta bent a telepen
  • 6milan6
    Ideje lenne már.
  • caseih9400
    Mi a véleményetek arról hogy házigazda legyek?
  • allock #795
    hát megveszed vagy letöltöd 'fájl megosztóról'
  • claaslexion
    milán!!!
    isten vagy már ki is próbáltam!
    KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!!!!
  • allock #792
    jó gém ez :) egyenlőre még demózok. de ha midnen jól megy 2óra múlva már lent lesz xP

URSUS C-330

Letöltés

+hozzé az .xml-es fájl:
    <vehicle filename="data/vehicles/steerable/fendt/ciapek.xml" xPosition="180" yOffset="0.5" zPosition="165" yRotation="90"/>
  • 6milan6
    LS 2008 setup
  • kiscody
    syasztok.lenne 1-2 kérdésem!lehet az órát lassítani a játékban?meg nem sikerül a class-t beilleszteni!!lécci segítsetek kösy
  • anti83
    Ja,mégegy valamit szeretnék kérdezni.A napokat valahogyan nem lehet változtatni,hogy hosszabbak legyenek a nappalok?Visszább már volt rola szó,meg valami leírás is,de azt nem nagyon értettem.Gondolom mást is érdekelne esetleg egy egyszerübb leírás.Valaki foglalkozott már ezzel?
  • 6milan6
    Fentvan data.hu-n a telepítője, csak körül kellene nézni a régebbi hsz-oknál...
  • claaslexion
    Szevasztok!
    Valki nem tudna egy gyorsabb letöltési lehetőséget mint a fájlcserélő!
    Nekem tul lassú!
    Minden megoldás érdekel,mert még ma szeretném kipróbálni!Ugye értitek!
    Köszi a segitséget!

t.cs.
  • anti83
    bikboy

Lentebb van három link is ahonnan lehet leszedni modokat,meg szinte minden oldalon,csak vissza kéne olvasni.Bocsi de ezt én sem birom,mikor nem képes rászánni magát valaki hogy egy kicsit visszalapozzon.Egyébként Én a 737-es hozzászólásban lévő linket ajánlanám,ott van mindenből XXL-es méret.De asszem az is már be van szúrva egy párszor.Na mindegy.

6milan6
    Köszi a segítséget,a pattogást sikerült megoldanom,a másik dologgal meg majd próbálkozom,csak összehozok valamit.
  • 6milan6
    De van.
  • 6milan6
    Rossz helyre másoltad, vagy nem ez az utolsó sor a careervehiclesben:

</careerVehicles>
  • 6milan6
    Két oka lehet:
  • bikboy
    hello
    srácok a játékhoz nincs extra mega szóval nagyon nagy kultivátor, vetőgép,vágóasztal stb mert egy nagyobb föld területhez kell majd egy nap mire végzek segitsetek
  • tellerlacika
    Üdv All! Az miért van hogy beteszem a gép fájlait a megadott mappába és a readme-ban lévő koordinátákat bemásolom a careervehiclesbe és mégsem jelenik meg???
  • 6milan6
    A pattogás attól lehet, hogy valamibe beleér a traktor. Valamilyen tereptárgyba, vagy az yoffset értéken kellene változtatni, ami álltalába asszem 0,5. Ez határozza meg a földtől való távolságot.
    A két verziót belehet tenni, csak itt leírni nem egyszerű. Kell másolat az eredeti fájlokról, azokat átnevezni és az xml,i3d fájlokban megadni ezeket az elérési útvonalnál.
  • anti83
    Hali.
    Új vagyok itt mert eddig nem volt gondom,de most akadt egy kicsi és látom hogy itt van egy két ember aki vágja ezt a témát.
    Szóval kéne egy kis segitség.Berakom a John Deere 7930+Zwillingsreifen-t,ez ugye a dupla kerekes,de a betonon föl le ugrál és nagyon idegesít.
    A másik meg hogy nem lehet valahogy megcsinálni hogy ebből legyen egy sima,nem dupla kerekes?Mert berakom ezt:John Deere 7930 - LS 2008,ez szimpla kerekes,de mikor bemásolom a másikat és megadok egy új pozíciót neki akkor kettő lessz,de mind a kettő duplakerekes.
    Előre is köszi a segítséget.
  • nandorb
    nemlehet mert ezek billenosek esetleg ha talalsz oldalra billenost
  • metalica
    hellotok
    lehet két pótkocsit egymásra csatolni?
  • kitt2000
    www.landwirtschafts.prv.plJó irom be de rossz linket ad be!
  • kitt2000
    Ezen a lapon új tractor van a URSUS C-330-as traktorenben utolsó kettö gép lenne.Egy új oldal link www.landwirtschafts.prv.plwww.landwirtschafts.prv.pl
  • 6milan6
    Mind egyforma. Aratni, szántani, vetni, stb. Pénznek lényegében semmi jelentősége. Szerintem ezt a játékot nem így tervezték el, csak ez lett belőle. Talán majd lesz hozzá addon...
  • rvn
    nem a campingnek hanem a sima játéknak mi a lényege! Mert mindeik mód ugyna ugy kezdödik! Ott mit kell csinálni?
  • nandorb
    nem van kulonbseg koztuk amint all a macska csak az ulo macskakat kell beirni
  • 6milan6
    Az nem hiba, csak egy biztonsági megoldás, hogy automatizált letöltők ne tudjanak letölteni.
    Amúgy marha egyszerű, csak a "macskás" karaktereket kell beírni...
  • kitt2000
    Erröl az oldalról valaki töltött le mert nekem a kódot kéne beirni de nem fér belle teljesen valaki tudja miért van ez a hiba?.ELöre is Köszi: