• dronkZero
    #93
    Igen, a Földet Szívószálon Felfújó Nagy Kék Arc valóban az egyik legmeggyőzőbb tudományos érv, amit valaha is láttam... :P

    Az a 26 idetartozó animáció pont ugyanolyan fotosop, mint az animgif, amit beszúrtál ide. Rajzoljak neked ilyeneket? Van még pár bolygó, esetleg hasonlóan bizonyító erejű lehetne a Trantorról, vagy a Halálcsillagról is egy ilyen.

    "majd ha meglátod a többi animáció után is, minden irányból a földet és kontinenseit 100%-ig fotosopp nélkül is egybeállni, utána tegyél megjegyzéseket, addig ne !"

    Aha, 100% fotosop nélkül, mi? Ez még jobb. Időutazó barátaink kimentek kamerázni az űrbe, felvettek 1 milliárd évet, aztán vágtak belőle egy 4 másodperces videót. Így gondolod?

    "semmi kétség hozzá a sötét középkorban a hozzád hasonló csökönyös és sötét arcok engem máglyára tettek volna ezért az elméletért és a terjesztéséért,"

    Ha tényleg úgy gondolod, hogy ez egy tudományos elmélet, akkor kérlek mellékeld a korábban kért adatokat!

    Ellenben ez az "elmélet" pont annyira megalapozott, mint a "Föld lapos, hogyan lehetne másmilyen?", csak régen a "hozzád hasonlóak"-ból volt több. T.i. azokból, akik tárgyi tudása a témában a nullához konvergált, mégis hangosan véleményt nyilvánítottak...
    A tudomány azóta sem változott, csak most már kevesebben mennek szembe vele.
    Te épp a "másik oldalon" állsz, azt kéne észrevenned. Nem hatalmas tudományos újítás, amit te, mint nagybetűs LángÉsz rádöbbentél, hanem áltudományos, már majdnem vallásos tévhit. Pont, mint a lapos Föld.

    Mondom, tanulj egy kis geológiát és lemeztektonikát, egy kis földtörténetet, aztán gyere vissza, beszélgetünk a témáról!