• dronkZero
    #82
    Csak úgy pár égbekiáltó faszság az írásodból:

    "nos erre a bigbangista és lemeztektonikai csúszkálós okostojások"
    A "bigbangisták" csillagászok vagy fizikusok, a "lemeztektonikai csúszkálós okostojások" meg geológusok. A két szakterületnek csak érintőlegesen van köze egymáshoz. Bár olyan szempontból ez tökmindegy, hogy neked egyik területhez sincs még halvány fingod sem, mégis szarni akarsz. Spanyolviaszt.

    "másik pedig a magmágól előtörő vízgőz formájában jött ki"
    Aha, a magmában keletkezik a víz, ami előtör. Világos.
    Akkor a mai napig keletkezik a víz a magmában, és tör elő? Egyébként ha a víz csak úgy "keletkezne", akkor nőne a Föld tömege. (Az egyébként nem lenne szép dolog, szépen spirálisan belezuhannánk a Napba. Az összes "növekvő" bolygóval egyetemben)

    "a Föld tömege állandó, a sűrűsége folyamatosan csökken. "
    Aha, elképzelésnek szép, csak éppen ebben a valóságban ilyen nem történik.

    "Azokon végképp nem tudok segíteni akiknek még ezek az animációk alapján sem állt össze a legutóbbi 5 milliárd éves történelem. Sajnálom."
    Inkább az a szánalmas, hogy te egy összefotosoppolt szarság alapján állítod fel a világképed. Kb olyan szinten van ez, mintha a templomi szentképekről bizonygatnád, hogy "de hát látod, hogy a felhő mögül ott kukucskál az angyalka, hát miért nem hiszed el?!"

    "100, azaz száz %-kos pontossággal egybevág, "
    Ez nem igaz. Ilyen egyszerűen magyarázható. Az animáció is azért forog, hogy ezt a csalást ne vedd észre. Át vagy baszva, az a helyzet.

    ", azaz 100%-kos pontossággal ugyanígy látható az égitestek növekedése, a felszín felrepedései által???"
    _NEM_ látható az égitestek növekedése, ezt csak te képzeled el. Repedések látszódnak, amiket fotosoppal össze lehet húzni, aztán átbaszni vele az olyan hiszékenyeket és tudatlanokat, mint te.

    "az elméletem kissé vad, de nem teljesen logikátlan."
    De, tökéletesen logikátlan, és a tényeknek ellentmond. De úgy látom ez téged nem zavar nagyon... Én javasolnám, hogy ha érdekel a téma, akkor inkább _tanulj_, de gondolom az neked büdös. Észt osztani faszságokról könnyebb, meg az ufómagazin amúgy is olvasmányosabb, mint egy tanulmány vagy egy tankönyv.

    "a Föld közepét egy inverz téridő fehér lyukán átfolyó anyag táplálja, egy negatív téridő fekete lyukába behulló anyag."
    Na most akkor nő a Föld tömege, vagy nem? Ez a csodás agymenésed nemhogy a valósággal nincs kapcsolatban, de még önmagában is ellentmondásos.
    Fehér lyuk, negatív téridő, persze.

    Viszont ha ennyire biztos vagy a dolgodban, láthatnánk némi matematikai levezetést is a dologról? A jelenség pontos leírását, a kísérleti eredményeidet, és hogy ez az "elmélet" hogyan illeszkedik más tudományágak megfigyeléseinek rendszerébe?
    Ugye nem gondolod, hogy a lemeztektonika három mondatban összefoglalható? Mert ahogy nézem, ez a dolog, amit itt próbálsz népszerűsíteni, nagyjából ebből az animációból áll.