StarGate Universe (TV)
  • [NST]Cifu
    kész 4 évad nem nagy szám, hurka!

Nem minden történetből lehet tucatnyi évadot kihozni. Miután a BSG alapból nem egy hosszú sorozatnak indult, ezért eleve felállítottak egy keretet, amin végigment a történet. Ezt a 13 helyett 20-asra bővített évadok miatt nyújtani kellett, mint a rétestésztát.

hidd el ha megérte volna nekik folytatták volna azt is, de ők is észrevették (ezt csak más fórum hozzászólásokból tudom) hogy az első 2 évad után a 3-4 évad már csak kínlódás, ahogy az SG:A is az 4. és az 5. évadja, szóval cancel és abbahagyták akkor amikor még lehetett.

Most akárhogy is nézem, saját magadnak mondasz ellent, az előbb az volt a bajod, és amiatt "hurka" a BSG, mert "csak" négy évadot csináltak belőle. Most meg épp azt mondod, hogy ennyi volt a sorozatban, de jó, hogy nem húzták tovább.

Ha ismered a sorozatot, akkor tudod, miért nem lehetett volna már tovább húzni, és miért zárták le kerek egészként. Ez nem egy Star Trek TNG vagy SG-1 sorozat, ahol az egyik epizód jön a másik után, amit végtelenségig el lehet húzni. Éppen ezért döntöttek a Spin-off mellett, folytatás helyett.

És lényegtelen a nézőszám, mert le merem fogadni, hogy ha már említetted BSG nézőszáma megegyezett az SG:A -val, az kb. 80% megegyezett, szóval nem tudom kiket akarnak idecsábítani.

Hova csábítani? Mindkettő a Syfy sorozata (amerikában). A saját nézőbázisának készíti...

Mert nem döntögetett csúcsokat.

A Syfy számára igen. Ez volt az első komolyabb, átütőbb dobása, próbálkozott előtte más sci-fi világokkal, például a Babylon 5 spin-of Legend of the Ranger-el, de kevés sikerrel.

Az SGA detto a Syfy-től függött, de a csatorna látva az SGA eredményeket, inkább kaszát adott a sorozatnak, és az addig tallonban várakozó SGU-t rendelte be, és próbálja frissíteni a Stargate franchise-t a BSG-nél bevált dolgokkal (reménytelen helyzetbe került túlélők, alig működő hajó, küzdelem a fentmaradásért, stb.).

Hogy bejön-e? Nem tudom. De az első három rész után én nem vagyok meggyőzve... :S