StarGate Universe (TV)
-
sandor8206 #959 gondolom szövegértelmezési problémáid vannak, segítek egy kicsit
"...Ha tévedek bocs, nem vagyok tisztában a dolgokkal, hogy csak ennyire tervezték-e csak 4 évadra stb. de sztem egy sorozatot addig nyomják még vannak elegen rá, na a BSG 4 évadot húzott csak..."
valamiért csak befejezték nem? lényegtelen, hogy mi miatt, ennyit élt és kész 4 évad nem nagy szám, hurka!
akkor gondolom a sztori kifújt, vagy hiába nézték annyian budget nagy volt stb.
hidd el ha megérte volna nekik folytatták volna azt is, de ők is észrevették (ezt csak más fórum hozzászólásokból tudom) hogy az első 2 évad után a 3-4 évad már csak kínlódás, ahogy az SG:A is az 4. és az 5. évadja, szóval cancel és abbahagyták akkor amikor még lehetett.
És lényegtelen a nézőszám, mert le merem fogadni, hogy ha már említetted BSG nézőszáma megegyezett az SG:A -val, az kb. 80% megegyezett, szóval nem tudom kiket akarnak idecsábítani.
"...Ezek után gondold akkor át, hogy miről is nyilatkozol. A BSG igencsak sikeres Sci-fi sorozat volt... " hozott egy átlagot!
Nevesebb sci-fi sorozatok hozzák ezt a nézőszámot, semmivel se kiemelkedőbb mint a többi, persze nem is kisebb. Csak azt nem értem, mire akarnak akkor ennyire hasonlítani rá??? Mert nem döntögetett csúcsokat.