StarGate Universe (TV)
  • [NST]Cifu
    Én szerettem a BSG-t (bár abból is főleg a pilotot és az első évadot), de számomra az SGU eleddig nem valami nagy durranás. A BSG pont abban volt jó, hogy tele volt akciódús részekkel az elején (33, Water, Bastille Day), és csak később lett gondolkodós-konspirációs (de még az akciórészekbe is belekerültek ezek az ágak).

Én eddig akciót alig láttam az SGU-ban, leszámítva persze a Pilot első részében látottakat. De azóta smafu, nyema, nothing.

A BSG-ben töltelékrészeknek elmentek az olyanok, ahol egy-egy karakter hátterét ismertük meg visszaemlékezések terén, langyosabb előadásban, de valahol ellensúlyozta az egészet az olyan karakterek tönkelege, mint Baltar, Six, Tigh vagy az Öreg. Itt nincsenek olyan karakterek, amikre azt mondanám, hogy igen, ez üt, mint a légkalapács. Rush nem rossz, de tegyük már egy másik (őrült) tudós, Baltar mellé, tegyük a kezünket a szívünkre, és mondjuk azt, hogy Rush szimpatikusabb.

Csatlakozom Borghoz abban a véleményben, hogy ez így kevés, pláne indulásnak. Ha ebből akarnak valamit kihozni, akkor nagyon bele kell húzniuk...