StarGate Universe (TV)
  • TDantes
    Azért ez a okoskodás a KINO-val meg a gombokkal már a fárasztó. Most komolyan, voltatok már több ezer éves Ős űrhajón ahol pánik helyzetben kellet döntést hozni?

Az is egy magyarázat, hogy a nagy ijedelembe senkinek se jutott eszébe ez a megoldás. Na. Az hogy zsenik...ugyan..inkább attól tűnnek emberibbnek, hogy nem feltétlenül a legjobb megoldás jut az eszükbe és hibáznak.

Ebbe belekötni...de tényleg...

Amúgy sokkal kevesebb emberi kapcsolat? jó öreg Sg stílus? Hát az biztos nem lesz. Az SG:U más lesz mint az előző két sorozat. Én megértem, hogy van akinek nem tetszik a változás, de ez van! Új sorozat, új stílus!
    Hónapok óta erről van szó, hogy más lesz...akkor meg?

Én nem bánom ha végre emberként viselkednek, szerintem igenis rossz pontja az az előző két sorozatnak, hogy a szereplők egymáshoz való viszonyából, a kapcsolataikból, alig mutattak valamit.
    Nem azt mondom hogy Barátok Közt szintű dolog kell ide,
    de miért baj az, ha látjuk ,hogy ki utál kit, ki szeret kit, és a szereplők emberibben, reálisabban viselkednek.

Ott volt McKay persze, remek volt, nagyon jó pofa karakter, csettinget, pánikol, majd 5 másodperc alatt megoldja a lehetetlen feladatot, és Atlantisz ismét megmenekül. Ja, jó pofa volt, szórakoztató, csak éppen az egész komolytalan volt.