StarGate Universe (TV)
  • sandor8206
    Nekem is egyből a KINO jutott eszembe, rászikszalagozunk egy tollat és mehet a nyomás, vagy egyszerűen egy zsinórt áthúzzunk valamin, súlyt rá és szintén mehet a nyomás, és ez sajna nekem is egyből a pilot nézése közben ugrott be + ha kell ősgén vagy valami, tudom drasztikus megoldás, akkor valakinek ugrik a keze, inkább egy kéz mint egy ember :-)
    mondjuk hülyeség ilyeneken lovagolni, hisz egy csak egy film, de ez tényleg nagyon fas*ságnak gondoltam, vagy lehet hogy már ekkor betelt az egy órában elviselhető dráma adagom :-P és már idegesített a sok rinya
    Nagyon, de nagyon nem erre számítottam. Amúgy nem tudom miért majmolják a BSG-t, ok "etalonnak" számít a sci-fi sorozatok között minőségben, de kiszenvedett 4 évadot ha jól tudom, ami azért nem egy nagy szám! Nem tudom mennyi új nézőt sikerül majd megfogni, de pár régi nézőt simán elveszthet a sorozat, ha sok lesz a rinya és kevés a kaland. Remélem a hajó rendbetétele nem egy évadot fog felölni és a 4. részben a WC romlik el, a 12. a frigó, a záró és új évadnyitó rész pedig, hogy izgalmasabb legyen, egyszerre romlik el mindkettő.
    Bár a Rhona Mitrás hír bizakodásra ad okot, hogy lesz itt csihi-puhi is.
    Nem baj innen szép nyerni, nagy potenciál van a sorozatban, ne kúrják el, csak kevesebb emberi kapcsolat és a jó öreg SG stílus kell.