StarGate Universe (TV)
  • sandor8206
    Na meglestem én is a pilotot, SG1, Atlantist imádtam, na a pilot számomra eléggé hurka volt. Remélem változik a dolog, mert ez így eléggé semmi, Csillagkapu eddig egy sci-kaland-sorozat volt, nem pedig Joshi Barat kibeszélő sója, nem akarok emberi kapcsolatokat látni és azokat feszegetni egy SG sorozatban, ok legyen csak akkor legyen más neve és mellette csináljanak egy igazi CSK-sorozatot.
    Felvezetőnek nem volt rossz, de nem ezt vártam, remélem azért felpörögnek az események.
    Dizájn jó, trükkök jók, nem gondoltam volna, hogy a kis dagadt gyerek lesz majd szimpatikus, néger rosszfiú is elmegy, ők talán a "legéletszerűbb" karakterek, bár sok dumálos rész volt, szinte mindegyik karakter papírmasé még, egyéniség semmi (csak összehasonlítva a régi sorozat karakterekkel, mind nagybetűs EGYÉNISÉG volt)
    Remélem az évad dráma adagját letudták a pilotban, mert a szenátor halála katasztrófális volt, azért kellett egy ember, hogy egy gombot lenyomjanak??? Nevetséges!!! Neandervölgyi-ember okosabbat kitalált volna, lehet csűrni-csavarni de az a rész, egyszerűen nevetséges, legalább valami bonyolultabb dolgot találtak volna ki, nem egy gomb lenyomását.
    Na mindegy, akkor kezdett beindulni a pilot amikor aktiválódott a kapu az idegen bolygón, de sajnos vége is lett... szóval bizakodok, majd meglátjuk
    Eddig nem nagy szám
    de 5. évadot nem ér meg, azt már most látom (sztem).