StarGate Universe (TV)
  • Fabio Capello
    gyaníthatóan ugyanarról a technológiáról lehet szó, mint amivel Apofis haladt a Föld felé még az első támadás során, ott is alig pár nap alatt a Földre értek.

Szvsz ez a hajtómű lesz a kulcsa a hazajutásnak, ekörül forognak majd a dolgok (tán megpróbálnak egy kis kakaót belenyomatni hogy még gyorsabb legyen vagy ilyesmi).

Tom, most én lombozlak le, legjobb tudomásom szerint a Daedalus két hét alatt tette meg az utat :D A lyukakról pedig már kiderült, hogy egy támadás nyomai.

Amúgy ha jól tudom, akkor full grafikus ufók lesznek majd, tehát vszeg végre nem csak humanoidokkal találkozunk, hanem amolyan Ri'tu félékkel :D

Btw, akiről még nem beszéltünk az a szenátor: őszintén szólva, én nem bánom hogy kikerült a "játékból", sajnos számomra az első pillanattol igencsak antipatikus emberke volt, bár ezt némiképp helyrebillentette az önfeláldozása a túlélésért. Egy bizonyos szinten számomra ez azt is jelzi, hogy nem értett volna egyet azzal, hogy próbáljanak a Földre tárcsázni - hisz akkor minek áldozza fel magát?