StarGate Universe (TV)
  • Encore
    SPOILER!!!!!!!

Én csalódott vagyok a bevezető rész után. Ez a másfél óra kicsit BSG-s volt, de mivel ez az első rész volt, így ez változhat.

A karaktereket még nem ismerhetjük meg igazán, így róluk még nem mondanék semmit, de a színészek nagyon gyengék. Az SG-1ben és az Atlantisban hihetőbb színészi játék volt, pedig nem ez volt az erősségük. :)
    Néhány szereplő cselekedete elég logikátlan pl. a szenátoré, aki az elején nem az az önfeláldozó típus volt.
    Sok az erőltetett rész is pl. a drámai jelenetek nagyon erőltetettek és gyengék, pl.: a szenátor halála. Valahogy nem volt drámai. Tipikus "valakinek meg kell halnia a hajón, hogy a többi nyerjen egy kis időt" rész volt.
    Azt, hogy a "tudós" srácot, hogy szervezték be már nem is említem, annyira gagyi. :D Annak idején az utolsó csillagharcos című filmben volt ilyen.
    Aztán, azt sem mutatták, hogy vajon Rush tényleg beszélt-e O'niell-el vagy csak kamuzott. Valakinek lehetett volna annyi esze, hogy ellenőrize. Oké, volt aki mondtah ogy ő is beszélni akar a tábornokkal, de hamar túlléptek a készítők a dolgon.
    A CGI szerintem átlagos volt. Kicsit összecsapottnak éreztem az egész részt, pedig elvileg volt idő megírni.

Összefoglalva: eddig úgy tűnik a leggyengébb csillagkapu sorozattal van dolgunk, de pár részt még mindenképp meg kell nézni, hisz csak most fog beindulni. De ha itt is ugyanaz lesz (márpedig valószínűleg az lesz) mint a BSG-ben, hogy egyik részben a létfentartással van a baj, a másikban a kajával, aztán a vízzel stb... az elég zavaró lesz. Gondolom jön majd a klikkesedés, a hatalom átvétel, a lázadás, stb...

SPOILER!!!!!!!!!!