StarGate Universe (TV)
  • Banderas1990
    Egész jól ki van gondolva, de azért egy két dolog:
    Először is melyik képernyő? Ha a hajóéra gondolsz, a Destiny sokkal öregebb mint Atlantisz ezt maguk a készítők mondták el. Egyébként tényleg látszik pajzs a kapun.
    Az Icarus bázist Ha'tak-ok, Halál siklók és csapatszállítók támadják meg. Még nem lehet tudni, hogy pontosan kik, de egy script szerint a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lucian Szövetségre
    gyanakodnak. A bázist védelmét egyébként, ahogy látni is lehet: F-302-esek, valamint Sínágyúk és nehézgépfegyverek alkotják.
    A jelenetek alapján amit mutattak az Icarus bázis teljesen földi építésű, bár lehet volt ott korábban valami Ős állomás.
    A tárcsázást illetően: Azt olvastam, hogy eredetileg a Földet akarják tárcsázni, de ahogy olvastam Rush az utolsó pillanatban megváltoztatja a címet(épp ezért lesznek később bizalmatlanok vele szemben). Persze bennem is kételyek vetődtek fel ezzel kapcsolatban, amikor az előzetesben Young Rush-sal vitatkozik.
    Lehetőségek:
    -Young már csak a tárcsázás után veszi észre az egészet amikor már több ember is átment
    -Nem tudnak mást tárcsázni(ez azért is lehetne valószínű, mert hajóval viszik oda a küldöttséget nem kapuval)
    -vagy a Destiny kapujával nem tudják megszakítani megszakítani a kapcsolatot

Ja és a sivatagos bolygón levő kapu nem Tejútrendszeri.

"Nah de várjunk lemaradtam valamiről. Nem csak 2 galaxis van, tudtommal egy teljesen újban fog játszódni nem? :D"

Hát valójában több új galaxisban fog játszódni. Egyenlőre a készítők az 1 galaxis/évadban gondolgoznak.