StarGate Universe (TV)
-
Banderas1990 #513 Egész jól ki van gondolva, de azért egy két dolog:
Először is melyik képernyő? Ha a hajóéra gondolsz, a Destiny sokkal öregebb mint Atlantisz ezt maguk a készítők mondták el. Egyébként tényleg látszik pajzs a kapun.
Az Icarus bázist Ha'tak-ok, Halál siklók és csapatszállítók támadják meg. Még nem lehet tudni, hogy pontosan kik, de egy script szerint a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gyanakodnak. A bázist védelmét egyébként, ahogy látni is lehet: F-302-esek, valamint Sínágyúk és nehézgépfegyverek alkotják.Lucian Szövetségre
A jelenetek alapján amit mutattak az Icarus bázis teljesen földi építésű, bár lehet volt ott korábban valami Ős állomás.
A tárcsázást illetően: Azt olvastam, hogy eredetileg a Földet akarják tárcsázni, de ahogy olvastam Rush az utolsó pillanatban megváltoztatja a címet(épp ezért lesznek később bizalmatlanok vele szemben). Persze bennem is kételyek vetődtek fel ezzel kapcsolatban, amikor az előzetesben Young Rush-sal vitatkozik.
Lehetőségek:
-Young már csak a tárcsázás után veszi észre az egészet amikor már több ember is átment
-Nem tudnak mást tárcsázni(ez azért is lehetne valószínű, mert hajóval viszik oda a küldöttséget nem kapuval)
-vagy a Destiny kapujával nem tudják megszakítani megszakítani a kapcsolatot
Ja és a sivatagos bolygón levő kapu nem Tejútrendszeri.
"Nah de várjunk lemaradtam valamiről. Nem csak 2 galaxis van, tudtommal egy teljesen újban fog játszódni nem? :D"
Hát valójában több új galaxisban fog játszódni. Egyenlőre a készítők az 1 galaxis/évadban gondolgoznak.