StarGate Universe (TV)
  • CptXecutor
    Hát gyerekek, röviden a véleményem annyi: az első évad kissé sablonos volt, nem tudom ki írta a forgatókönyvét, de lehetett volna kicsivel több élet, !PLUSZ! szerintem ritka szar ötlet volt a StarGate-et ötvözni a Battlestar galactica-val. Amikor megláttam az első részt....kameramozgás, jelenetváltások, párbeszédek, mintha a battlestar galactica-t néztem volna O.o Amit amúgy sem szeretek az idétlen kameramozgások, és a semmit mondó félmondatos befejezetlen párbeszédek miatt. A 2. évadra szerintem már kezdett életre kelni az SGU, kezdett kiforrni a saját "személyisége" , megismertük a szereplőket, a jellemüket, és nekem igenis nagyon megtetszett, főleg az utolsó 10 rész. Kissebb nagyobb bakiktól eltekintve aki az utolsó 10 részre azt mondja hogy unalmas volt, az kezeltesse magát....én nem bírtam abbahagyni, mind a 10-et lenyomtam egymás után. Eseményekkel teli, fordulatos, pörgős, izgalmas volt. Ha tényleg nem lesz folytatás, és ilyen befejezetlenül zárják le akkor ássa el magát az MGM a SyFy-al együtt.....