4805
StarGate Universe (TV)
-
#4725 +1
BTW nekem így is tetszett az SGU... -
#4724 Az emlékek megszépülnek. :P Azért igen csak túlzásban voltak ezek a karaktersztorik. Aztán persze akkor kaptak észbe amikor már késő volt. Ami még zavar volt az amit Rush kutatott, valami univerzum hang-teremtés franctudjami. Zagyvaság. Olyan mint asszem az 5. Star Trek film ami valami hasonlóról szólt. Nem is lett sikeres, mert zagyvaság ÉS ROSSZUL IS NYÚLTAK EGY ILYEN NAGY HORDEREJŰ TÉMÁHOZ. Bocs a caps lockért. Inkább találtak volna ősökre utaló nyomokat ha már olyan baromi messze vannak. A félbehagyott Atlantis-ban nem igen esett sok szó róluk, kb. annyit szerepeltek mint a többi faj holott ők azért nem szimplán "többi faj". Erre kellett volna koncentrálni szvsz. -
#4723 Azért ez természetesen túlzás :) Max a fele, de sokszor annyi sem, hiszen rengeteg gond volt a hajóval az elején, aztán az idegenekkel.
Ehhez jött hozzá az emberi problémák és kapcsolatok ábrázolása, ami megadta a szerializált szerkezet egyik alaphangját. Ez utóbbi ugyancsak jó volt a sorozatban :)
Szóval össze is szedem, szerintem miért volt jó: darkos, remek alapszituáció, remek karakterek (kezdve Rush és Young), zseniális sztorik, realitás, szerializált szerkezet (következményei voltak a dolgoknak), jó zene, jó képi világ. -
#4722 "Nem értem, miért volt baj az, hogy emberi problémákkal kellett megküzdeni az embereknek egy ilyen helyzetben."
Nem baj, de itt az epizódok 90%-a erről szólt. -
#4721 daniel meghalt de feltámasztották a rajongók. szerencsére. -
#4720 Deal with it
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Például az időutazásos szál a második évad végén, ahogy megoldották, hogy kettő lett belőlük, amiből az egyik verzió kb. 2000 évet visszarepült az időben, és egy bolygón építettek fel egy civilizációt, azt máig is az egyik legzseniálisabb, legelgondolkodtatóbb sztorinak találom.
Tényleg a zseniális szó a legjobb rá. Ja a felsorolásból kihagytam a realitást, ami körüllengi az egész sorozatot/hangulatot.
Nem értem, miért volt baj az, hogy emberi problémákkal kellett megküzdeni az embereknek egy ilyen helyzetben. Az egész korrekt volt, hogy még olyan dolgokra is figyeltek, mint pl. szervbetegség. -
#4719 "zseniálisabbnál zseniálisabb sztorik" MI??? Az izaura vagy az eszmeralda pörgős scifi volt ehez képest.... brutál szar szappanopera ez volt az SGU... -
#4718 Itt szerintem nagy falba ütközöl, ha véded a sorozatot :) Mondtam, hogy a többségnek nem jött be :) Pont ezért, mert nem ezt várták, hanem a régi sorozat szellemét. Pedig az SGU nagyon más irány volt, és ez volt benne a legjobb. Darkos, remek karakterek, egy baromi jó alapszituáció (hajón rekedés), zseniálisabbnál zseniálisabb sztorik.
Még mindig tartom, hogy a legjobb sci-fi sorozat (pedig aztán láttam a legtöbbet). -
#4717 mi az hogy mindenki mindig a maga életét mentette? hát ez rohadtul nem igaz :D Pont nekem már az vot a kinos hogy mindig mindent megtettek hogy megmentsék a bajba kerülteket, még csomo kockáztatással is -
#4716 pff, hát én ezzek totál nem értek egyet... én soha nem votlam rajongoja ennek a sorozatnak, tv-ben néha megnéztem egy két részt ennyi, habár az eredeti filmet nagyon szeretem. ez a sorozat pedig rohadt jó lett szerintem. pontosan ezekkel az önző karakterekkel.
első epizidokban nem tudtam ki a nagyobb szemét, rush vagy young, de pont ez tetszett :) lehet belelesek a régebbi sorozatba is, de emlékeim szerint az túl hősies.. és mint irtátok is, senki soha nem hal meg benne a csapatból :D WTF? -
#4715 Most már tábornok, ül az íróasztal mögött és nem mozog.. -
#4714 nyaaaaa -
kissssss #4713 -
#4712 ne szomizzatok -
#4711 :( -
Borg #4710
Jól elhízott :)
Meg úgy látom már gemkapcsot se hord magánál...
-
#4709 Annyira bolygat az sg, hogy tegnap már megint álmodtam egy új epizódot. De a legnagyobb baj az, hogy reggel 5óra volt és felébresztettek, mondom magamnak: na ezt tényleg nem kéne elfelejteni, erre nem visszaalszok? Mire este gép elé kerültem már megint elfelejtettem. ÁÁÁÁ. Komolyan most már egy tollat meg egy füzetet teszek az ágyam mellé így azonnal leírom legközelebb. Két új sg epizódot hagytatok ki az én jóvoltomból. Bocs. -
#4708 epic -
#4707 :DDDD -
Borg #4706 Igy voltak ezzel a Universe írói is :) -
kissssss #4705 (bum)(bum)(bum) <--- te -
#4704 Álmodtam egy jó kis sztorit a csillagkapuhoz és mielőtt leírhattam volna elfelejtettem :D -
#4703 :D
-
#4702 el is :) csak nem mindenkinek :P -
#4701 XDDDDDDD -
#4700 Mert azt hiték , hogy a Stargate elő taggal minden szart el lehet adni -
#4699 Fene essen ezekbe az idióta írókba... Olyan faszán összehozták a 2. évad második felét... Miért nem tudták már az elejétől így vinni s sorozatot??? -
kissssss #4698 -
Lysandus #4697 :-))) -
Lysandus #4696 Akkor tényleg beteg! -
#4695 +POWNED
-
Bullitt #4694 Kirakták őket. Eli mondja is Rushnak, hogy "jó lenne új arcokat is látni a hajón", Rush meg erre mondja, hogy "Igen, de ők akartak a kolónián maradni." Szal otthagyták őket a drónoknak :D -
CptXecutor #4693 Hát gyerekek, röviden a véleményem annyi: az első évad kissé sablonos volt, nem tudom ki írta a forgatókönyvét, de lehetett volna kicsivel több élet, !PLUSZ! szerintem ritka szar ötlet volt a StarGate-et ötvözni a Battlestar galactica-val. Amikor megláttam az első részt....kameramozgás, jelenetváltások, párbeszédek, mintha a battlestar galactica-t néztem volna O.o Amit amúgy sem szeretek az idétlen kameramozgások, és a semmit mondó félmondatos befejezetlen párbeszédek miatt. A 2. évadra szerintem már kezdett életre kelni az SGU, kezdett kiforrni a saját "személyisége" , megismertük a szereplőket, a jellemüket, és nekem igenis nagyon megtetszett, főleg az utolsó 10 rész. Kissebb nagyobb bakiktól eltekintve aki az utolsó 10 részre azt mondja hogy unalmas volt, az kezeltesse magát....én nem bírtam abbahagyni, mind a 10-et lenyomtam egymás után. Eseményekkel teli, fordulatos, pörgős, izgalmas volt. Ha tényleg nem lesz folytatás, és ilyen befejezetlenül zárják le akkor ássa el magát az MGM a SyFy-al együtt..... -
#4692 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Season 2, Episode 17-ben a legénység találkozik a saját leszármazottjaikkal és kimenekítik őket a bolygóról. Season 2, Episode 18-ban elviszik őket az anyabolygójukra, de onnan is menekülni kell. Season 2, Episode 19-ben már nincsenek a hajón a leszármazottak, az a rész a drónok elleni harcról szól. Hova lettek a leszármazottak?
-
#4691 :DDD -
#4690 Nem csoda. Észrevétlenül vitte oda a bombát. Én pedig közbe rájöttem hogy biztos Asgard sugártechnológiával teleportálta oda.
Ja és
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hiányzik a sorozat -
#4689 A norvég gyilkos lájkolta a sorozatot facebookon.
-
#4688 -
#4687 -
#4686 rofl