StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#violent> (bum)(bum)(bum) <#bdead> <--- te

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

jackoneill90
Álmodtam egy jó kis sztorit a csillagkapuhoz és mielõtt leírhattam volna elfelejtettem 😄

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Count Adyn
😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

blbogus
el is 😊 csak nem mindenkinek 😛

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

TreDoR
XDDDDDDD

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Kövesdi A
Mert azt hiték , hogy a Stargate elõ taggal minden szart el lehet adni <#idiota>

BaliBoy
Fene essen ezekbe az idióta írókba... Olyan faszán összehozták a 2. évad második felét... Miért nem tudták már az elejétõl így vinni s sorozatot???<#szomoru2><#sir>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

<#nevetes1>

:-)))
Akkor tényleg beteg!
Gordis2k
+POWNED

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Kirakták õket. Eli mondja is Rushnak, hogy "jó lenne új arcokat is látni a hajón", Rush meg erre mondja, hogy "Igen, de õk akartak a kolónián maradni." Szal otthagyták õket a drónoknak 😄

Hát gyerekek, röviden a véleményem annyi: az elsõ évad kissé sablonos volt, nem tudom ki írta a forgatókönyvét, de lehetett volna kicsivel több élet, !PLUSZ! szerintem ritka szar ötlet volt a StarGate-et ötvözni a Battlestar galactica-val. Amikor megláttam az elsõ részt....kameramozgás, jelenetváltások, párbeszédek, mintha a battlestar galactica-t néztem volna O.o Amit amúgy sem szeretek az idétlen kameramozgások, és a semmit mondó félmondatos befejezetlen párbeszédek miatt. A 2. évadra szerintem már kezdett életre kelni az SGU, kezdett kiforrni a saját "személyisége" , megismertük a szereplõket, a jellemüket, és nekem igenis nagyon megtetszett, fõleg az utolsó 10 rész. Kissebb nagyobb bakiktól eltekintve aki az utolsó 10 részre azt mondja hogy unalmas volt, az kezeltesse magát....én nem bírtam abbahagyni, mind a 10-et lenyomtam egymás után. Eseményekkel teli, fordulatos, pörgõs, izgalmas volt. Ha tényleg nem lesz folytatás, és ilyen befejezetlenül zárják le akkor ássa el magát az MGM a SyFy-al együtt.....
qtab986
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Season 2, Episode 17-ben a legénység találkozik a saját leszármazottjaikkal és kimenekítik õket a bolygóról. Season 2, Episode 18-ban elviszik õket az anyabolygójukra, de onnan is menekülni kell. Season 2, Episode 19-ben már nincsenek a hajón a leszármazottak, az a rész a drónok elleni harcról szól. Hova lettek a leszármazottak?

Narxis
😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Victor1103
Nem csoda. Észrevétlenül vitte oda a bombát. Én pedig közbe rájöttem hogy biztos Asgard sugártechnológiával teleportálta oda.
Ja és
hiányzik a sorozat<#rinya>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

shaddam
A norvég gyilkos lájkolta a sorozatot facebookon.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Mr Csé
<#alien2>

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

MerlinW
<#levele>

[merlinw.org]

Narxis
rofl

TreDoR
Szerintem tok jó sorozat volt, kurva jókat lehetett rajta unatkozni.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Mr Csé
<#eljen>

Mr Csé
<#eljen>

Agamemnon
<#taps><#eljen>

Victor1103
chloe-t elvitték az ufonauták

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

ti se unatkoztok, inkabb igyatok 😄

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

mosoporr
<#levele>

Kori
<#levele>

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

<#levele>

Kövesdi A
<#nyes>

Victor1103
<#levele><#wow3><#eljen>

Gordis2k
<#levele>

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Agamemnon
<#levele>

<#levele>
Kövesdi A
<#levele>

Narxis
<#levele>

stargatelost
<#eljen>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Mr Csé
nekem az universe sorozta tetszett a többi csk1 -es vicceskedõ meghal 2x tipusu szar számomra lerombolta a stargate mozi filmet .az osszes sorozatnak dark nak kellett volna lennie <#hamm>

De jó! Azt eddig se néztem! :-)
Andr0
Beszélve arról, hogy ki hova szerzõdött le, Leszbikus kínai Eureka színeiben villog.

Armin & Ayu fan

MerlinW
<#banplz>

[merlinw.org]

Zenszkij
program lyukat............ÚRISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOOOOOOL Köszönöm neked ezt a kellemes pillanatot 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Narxis
loooool 😄

zyppy
Mondjuk egy véletlen rendszerhiba miatt mindenki bennragad a fülkékben és a felismerhetetlenségig rohad.
Aztán találnak még egy megfelelõ bolygót a Tejúton, és megy egy újabb csapat.

Kori
mivel mindenki sztázisba van ezért nem lenne gond új szereplõket beletenni

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Andr0
rush azt hiszem a once uppon a Time-ban fog szerepelni

Armin & Ayu fan

kik és hova szerzõdtek?

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

MerlinW
Ha meg is gondolnák magukat sem lenne semmi, mert több szereplõ is leszerzõdött már máshol.

[merlinw.org]

nem.

Victor1103
Na azóta se gondolták meg magukat a készítõk és nem csinálnak 3. évadot?