StarGate Universe (TV)
-
Pontosan. SG-1-nél már az elején láttuk a célt, a goa uld legyőzése. Erre építettek 8 évadot, nagy feladat volt, de még így is rendesen kitolták, volt jó pár töltelék rész.
Itt meg valami homályos univerzum eredetről lenne szó amit eddig 1-2-szer Rush említett. Irtó lassan haladnak, én már az Atlantis-nál is mérgelődtem, hogy soha az életben nem fogjuk látni a várost teljes pompájában, teljes energiával annyira húzták-nyújtották ezt a dolgot, de összehasonlítva az SG:U-val...száguldott a történet.
A másik ami furcsa és zavar egy kicsit, hogy sose találnak értelmes létformákat, 0 kapu használat. Ezt meg lehet magyarázni történet szempontjából de nem tesz jót a sorozatnak szvsz. Oké, hogy véletlen kerültek a hajóra, túlélésre játszanak tehát nem fognak sok felfedezőútra menni, de muszáj lett volna behozni 2-3 epizód után 1 kapus részt. Én örültem volna egy értelmes fajnak is, de a kék vagy milyen idegeneket gyorsan lerázták, ehelyett kreáltak "magukból" egy emberi fajt de ez már késő. Hamarabb kellett volna ezt behozni.