StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beléjuk programozták?
"nem egyszer majdnem teljesen szétlõtték a Destinyt meg kiirtottak egy egész bolygót."
Azért Atlantis szétkapta volna oket, mint a sz@r XD
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
ha nem gondolkodnának akkor szerinted,hogy gondoltak arra,hogy blokádot vonjanak minden nap elé?meg,hogy felderítõgépek némi tûzerõvel?😄
nem egyszer majdnem teljesen szétlõtték a Destinyt meg kiirtottak egy egész bolygót.Na meg ha láttad a rész végét akkor +1 pont ahhoz,hogy gondolkodnak.
PSN ID:misi2mezei

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
A legnagyobb problémám hogy egy helyben áll a sztori, ebben a tempóban kb 6 évad múlva már egész izgalmas dolgok is történhettek volna. Nem voltak kritikán aluli részek, csak személy szerint sokkal többet vártam mindkettõtõl így a finálé elõtt. Volt benne pár jó poén, sokat megtudtunk a történelemrõl, de szerintem az egész idõelosztás szar ebben a sorozatban, az évad vége felé pedig egyre több a sûrítés (és itt nem arra gondolok hogy végigakarom nézni hogy a komp hogy megy oda vissza a hajóra.)
Volt látnivaló, mentek le fel, történtek események, de valahogy még sem fogott meg. Egyszerûen valamiért nem kapott el az "SG" érzés. Biztos van akinek tetszett, azt nem akarom megbántani, nekem nem jött be. Sokkal többet vártam az évadfinálé rávezetésbõl. Már mikor a drónokat erõltették akkor szinte biztos voltam benne hogy valami köze lesz a végjátékhoz is. Nagyon ritkán spoilerezek, direkt nem néztem még bele a köv rész promójába, de 1 hétig hívjatok kolompár orbánnak ha nem a drónokkal lesz kapcsolatos a zárás.
Nem tudom kik írják ezt a szart, a lehetõségek tárháza lenne itt is, de már a kezdetektõl fogva rossz volt az elképzelés. Látva a szünet utáni részeket, nem mondom hogy örülök a kaszának mert a köv évadban azért odalehetne baszni rendesen, de így.. nem bánom.
Atlantis úgy ahogy le van zárva mert visszajött a Földre.
Én egy könyvnek is örülnék amiben leírják az eseményeket, miket terveztek még a franchise-ba. Egy összegzõ könyvet.
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
pl. idõben hamarabb felrobbantják, hogy egyáltalán ne legyenek õselõdök, ez akkor lett volna amikor elõször támadtak, és lehet arra hivatkozni, hogy addig tudták a Destiny útvonalát, így tudták, hogy hol tudnak támadni. Aztán most meg azért van blokád minden napnál, mert az útvonal többi részét már az idõutazás után tették meg így minden nap köré blokádot állítottak, mert csak arról tudtak, hogy muszáj lesz "tankolnia" a Destinynek.
ez csak 1 példa a sok elképzelésem közül.
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
@suba53: nem tudták.
@Narxis: ha okosak akkor jó storyt lehet kihozni belõle, és úgy tûnik okosak
Drónokról:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Armin & Ayu fan
Mert semmi jel nem utal arra, hogy valamiféle lezárás felé haladna a sztori. Kíváncsi leszek az "utólsó" részre, vajon egy évadzáró, nyitott kérdésekkel teli epizódot kapunk, vagy egy felemás lezárást?
Amúgy óriási lehetõségek rejlettek a Végzet történetében. A háttérsugárzásban felfedezett, felsõbb intelligenciára utaló nyomokról úgy elfeledkeztek, mintha meg sem történt volna. Azt egy kicsit misztikusabban kibontva, fergeteges epizódokat lehetett volna készíteni a sok töltelék helyett. Nagyon sajnálom, hogy vége, mert ebben az állapotában is szerettem. Az SG sorozatok méltó utódja lehetett volna.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Azért remélem egyszer talán meglesznek a pénzforrások egy Atlantis és Universe lezáró filmekre mert számomra nem csak az SGU-nak, de az Atlantis-nak is olyan befejezése volt 5 évad ellenére mintha kaszát kapott volna...
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Armin & Ayu fan
Akkor most már menjenek tovább, és találkozzanak végre ûrlényekkel. De úgy, hogy végre meg is tudjunk valamit róluk. Nem is értem, ahhoz képest, hogy egy csomó hajót találtak abban a ûrtemetõben, feltûnõen kihalt az a galaxis. Oké, a drónok irtanak mindenkit, de nekik is vannak valahol bázisaik, vagy javítóállomásaik...
Mindegy, már soha nem tudjuk meg.
Nálad a pont! Tökéletesen egyetértek!
A BSG-ben a drámát az alapozta meg, hogy a sztoriban 12 bolygó több milliárd lakosát irtották ki atomfegyverekkel. A túlélõk tényleg egy szedett-vedett társaság volt (nem is tudom az elnöknõ hanyadik is volt a sorban, 46?) és lényegében az õ vesszõfutásukat mutatták be egy embertelen ellenség ellen.
SGU-ban elpusztult egy bázis, és a válogatott SG személyzet egy része került a Destinire. Akik egybõl veszekedéssel kezdték az új életet. Egyrészt túl nagy volt a kontraszt az elõzõ SG-khez képest. A csillagkapu parancsnokság válogatott legénységétõl senki nem számított ilyen viselkedésre, és ezért nem is volt hiteles.
Fogalmazzunk úgy: BSG-ben a szereplõk közötti konfliktusok, drámai szituációk vitték elõre a sorozatot. Ezekben a konfliktusokban kristályosodott ki egy-egy drámai szituáció megoldása. Tehát ezek a konfliktusok valójában segítették az egyes karaktereket sõt az egész maroknyi túlélõ közösséget túljutni élethalálharcáknak egyes állomásain. A forgatókönyvírók több részt is szenteltek ennek, sõt egy drámai csúcspontot is, lásd: Baltar tárgyalása és felmentése.
Az SGU-ban viszont éppen a szitu hiteltelensége miatt is, az egyes szereplõk közötti konfliktusok AKADÁLYOZTÁK a közösséget. Ez viszont egy idõ után nagyon fárasztóvá és öncélúvá vált. Így lett belõle - ahogy valaki találóan megjegyezte - Ûrbarátok közt. Ahol aztán marhára nem számít a történet fejlõdése, a lényeg a szeretlek/nem szeretlek játék.
Egyébként az a baj, hogy sokkal nagyobb potenciál volt ebben a Destinis történetben. Én most már azt mondanám, hogy menjen tovább, hátha lesz belõle valami, de nem az én szavam dönt.
Én csak 3-szor láttam egymás után 😞
én aki egymás után 5x nézte végig mind az SG1-et mind az Atlantist mondhatom,hogy már az elsõ évad is tele volt Oneill féle poénokkal.Bár az igaz,hogy az elején még csak õ poénkodott és Tealc meg Daniel csak késõbb kezdték de azért az elején is sok poén volt.
PSN ID:misi2mezei
Az utóbbi két részt látva amik elég dráma centrikusak voltak úgy érzem ez még a sorozat javára is válhatott volna. Egyértelmûen az SGU-nál a BSG mint követendõ minta volt kitûzve csak míg a BSG esetében az erõs drámai jelenlét mesterien volt beleépítve a sorozatba addig itt a legtöbb esetben elég instabil lábakon állt.
Ez a 2 rész volt az ami igazán a bakik ellenére azt lehet mondani, hogy fel tudott nõni arra a dramai szintre ami még egy SciFi mûfajban is megállja a helyét. Ha ez a mérce lett volna kitûzve a kezdetektõl nem csak egy méltó BSG utód lett volna a sori hanem talán a legjobb Csillagkapu is.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
ez nem azt jelenti, hogy szar, csak azt, hogy más. az hogy te elszörnyedsz - már ne is haragudj - a te bajod. az meg, h lefújják a 3. évadot, az enyém. ilyen egyszerû ez, kéremszépen.
a többség érdekét meg hótleszarom. ha csak az számítana, nem lett volna az elõzõ két SG sem, mert gondolom a helyszínelõket meg a született feleségeket azért többen nézik 😊
Az hogy pár millió emberbõl , tetszik pár százezernek , az nem jelent semmit
Mivel mindig a többség érdeke a fontosabb !
Én nem mondom , se azt hogy jó ,se azt hogy nem , heti egy részt ki lehet bírni
Alkalmi kikapcsolódásnak jó , úgysincs más sci-fi sorozat jelenleg
De ha össze hasonlítom a nagy elõdöd kell , akkor bizony elszörnyedek hogy mi ez !
És igen a "ÛrMcGuyver " jobb lenne , mert nézhetõbb kategóriába esik
Sci-fi sorozatok soha se arról voltak népszerûek hogy a reális világképet mutatnak be sõt inkább pont az ellenkezõjét
Így nézve a régiek közelebb álltak a sci-fi szó értelmezési jelentéséhez , mint a univers !
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Ûrbarátok közt...mér, az ÛrMcGuyver jobb? 😊
Az alap õt lett nem volt rossz , a további lépések viszont már annál inkább
Meg próbáltak változtatni a koncepción , 15 sikeres év után , ami hiba volt !
Az emberek nem azért nézik eztmertnagy realizmust várnak el , ha nem hogy jól szorakozanak . és ha ehez az kell hogy maradjon a " meg mentjük a világot" minden részben
Akkor istenem , ez kell a népnek !
Amúgy a " meg mentjük a világot minden második részben vagy p90esel lelövöldözünk "
Nekem jobban tetszett , mint ez a szappanopera (mert ez a jelenlegi formájában , az elsõ 1,5 évad erõsen ara hajaz )
Ûrbarátok közt !
Meg mondom õsszintén , én is sajnálom hogy kaszálták
Mert ha letakarjuk a címet , még élvezhetõ is <#idiota>#idiota>
(Mert sajnos ennek a sorozatnak csak a neve stargate , mesze áll a nagy elõdöktõl , mint minõségben , mint történetben , mint nézhetõségben , mert pl én nekem még egyszer sem jutott eszembe hogy újra nézem az elsõ évadot , míg a régiekkel többszõri s )
45percet hetente kilehet bírni belõle , fõleg ha ilyenek a részek mint a mostaniak , és nem olyan tekerõsek <#idiota>#idiota>
De nem lehet mit tenni , a koncepció megbukott , ez tény !
tudtommal nézni nem kötelezõ, akkor akinek nem tetszik, minek hõbörög? nézze újra a korábbi 15 évadot, vagy várjon arra, hátha egyszer feltámasztják újra a címet és talán majd akkor...
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
najó tudodmit, maradjunk inkább annyiban h többet nem szólok hozzád, mert egyfelõl ugyan mulattatnak a hülyeségeid, ugyanakkor viszont elég fárasztó is vagy, ahogy pattogsz és szajkózod ugyanazt a baromságot minden topicban minden alkalommal.
további jó trollkodást kívánok!