StarGate Universe (TV)
  • Kövesdi A
    Szerintem se a SG1 ben , se a SGA-ban , nem tettek semmi olyat , ami abban a szituációban nem lett volna lehetséges !

És szerintem nem lett volna unalmas , de azt se mondom hogy a új sorozatnak követnie kellet volna a " minden részben mentsük meg a világot " séma állást

De akkor is valami sci-fi hez hasonló dolgot , kellet volna csinálniuk
    Amiben több az akció és izgalmasabb nah persze látványosabb is , mert ez ami most megy , ilyen drámai elemelek vegyítve , nagyon nem nyerő És jó lett volna ha még mindig a föld van a központban

Mint a jó fiúk , akiknek figyelemmel kísérhetjük a fejlődését , mint a SG1 ben is !
    (Vagy pl lehetett volna valami háború is ahol az egész földön nyilvánosságra kerülnek a dolgok , és a föld teljes hozzájárulásával harcba száll , esetleg veszteségeik is lesznek , mint a Star Trek-ben a 7 millió ember halála )
    (Szerintem a földnek több esély lett vonlna a lidércek ellen mint az ősöknek , mert meg van a kellő technikájuk , csak több hajó kell meg többen is vannak , ami a ősök veszte volt a létszámuk )
    Pl vagy inkább a SGA-t kellet volna folyatni , vagy a földön találhattak volna valami módszert , amivel egy teljesen új hajó (új osztály ) be érhete volna a végzetet
    Pont jó lett volna ha akkor jön meg amikor a kék görcsök lövik a végzetet!
    Nekem ez az egész szituáció , már mint a" elvesztek " dolog nem tetszik
    Kevés benne a értékelhető lehetőség , és mivel messze vannak a földtől az embereik száma is korlátozott !
    (Jó van lehetőség mint pl ezek a drónok , de ezek is csak epizód szereplők , mint a kék idegenek azokat se láttuk többet , ebben a sorozatban ahogy feltünnik valami érdekes , el is tünnik !
    És azért sok minden nem kivitelezhető , ennyi emberel !
    És ha el is érnek ebben valamit , az nem nagyon járul hozzá a föld technikai fejlődéséhez !
    Jó tudom "a nagy küldetés " de azt senki nem mondta , hogy a útvégén találnak bár mit is
    Az üzenetet nem tegnap kezdték sugározni
    Szóval kb lehet hogy az egész nagy szenvedésük , hiába való lesz !

Szóval az a baj hogy a sorozat nem szól semmiről (semmi konkrét dologról , a jel t nem nevezném ennek inkább csak egy kis érdekesség ? nem több ) csak arról hogy sodródnak és hogy szenvednek , körítve egy kis epizód szereplőkel , akik pár rész után mennek a kukába !