StarGate Universe (TV)
  • sgaBence
    Megnéztem a 17-18at, nem tetszett.
    A legnagyobb problémám hogy egy helyben áll a sztori, ebben a tempóban kb 6 évad múlva már egész izgalmas dolgok is történhettek volna. Nem voltak kritikán aluli részek, csak személy szerint sokkal többet vártam mindkettőtől így a finálé előtt. Volt benne pár jó poén, sokat megtudtunk a történelemről, de szerintem az egész időelosztás szar ebben a sorozatban, az évad vége felé pedig egyre több a sűrítés (és itt nem arra gondolok hogy végigakarom nézni hogy a komp hogy megy oda vissza a hajóra.)

Volt látnivaló, mentek le fel, történtek események, de valahogy még sem fogott meg. Egyszerűen valamiért nem kapott el az "SG" érzés. Biztos van akinek tetszett, azt nem akarom megbántani, nekem nem jött be. Sokkal többet vártam az évadfinálé rávezetésből. Már mikor a drónokat erőltették akkor szinte biztos voltam benne hogy valami köze lesz a végjátékhoz is. Nagyon ritkán spoilerezek, direkt nem néztem még bele a köv rész promójába, de 1 hétig hívjatok kolompár orbánnak ha nem a drónokkal lesz kapcsolatos a zárás.

Nem tudom kik írják ezt a szart, a lehetőségek tárháza lenne itt is, de már a kezdetektől fogva rossz volt az elképzelés. Látva a szünet utáni részeket, nem mondom hogy örülök a kaszának mert a köv évadban azért odalehetne baszni rendesen, de így.. nem bánom.