StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a véleményeddel csak annyi baj van hogy nem állja meg a helyét (legjobb sg sorozat) semmilyen téren.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

egyszerûen vagy képes elfogadni az igazságot és a puszta tényeket, az sgu nem csak anyagilag(pénz) de minõség terén is meg bukott ha egy BSG szintû sorozatot kaptunk volna az sgu személyében akkor másképpen alakult volna a csillag kapu jövõje, de nem így történt.

nyugi, feleslegesen téped a szádat. már rég rájöttem, hogy a te kis kommersz világodban csak az a jó, ami sikeres, és ami sikeres, az mindig jó is.

nincs ezzel semmi gond, pusztán csak egyszerû vagy, mint 1 kanál víz.

tompa valószínûleg te vagy mert még mindig nem sikerült felfognod az egyértelmû tényt miszerint az sgu az új hullámos baromságával megbukott.

sgu cikknél is kifejtettem neked miért nem életképes az sgu de nem voltál hajlandó felfogni, egyik füleden be a másikon ki.

Kövesdi A
pont ez volt a baj , hogy 1,5 évadon át csak húzták az idõt !

hagyjad. azért trollkodik, mert 1 másik topicban kifejtettem, hogy 15 évadnyi SG világmegmentés épp elég volt. szép volt, jó volt, de elég volt.

neki úgy tûnik, hogy aki osztja ezt a véleményt, az mind az én klónom, vagy forditva. egy picit tompa szegény, ez van.

Nem tudom honnan veszed ezt az alreges baromságot, már írogatok ide jóideje, nem csak SGU topikba. Én a véleményemet írtam le, ha ez nem tetszik, nem kell elolvasni, kész. Nem tudom minek kell trollkodni egybõl.

TreDoR
Francnak szivattak minket 1,5 évadon keresztul, ha tudnak ilyen részeket is csinálni. :/

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

miért? mert nem fikázom az SGU-t?

Kövesdi A
Lehet hogy most így a vége felé jó lett
De , senki nem garantálja , hogy a 3 évad elsõ 10 része
Nem lenne ugyan olyan, mint az elsõ és második évad elsõ 10 része
Így a vége felé , mindig jó mert jön a vége , és pörgetik az eseményeket
Az elejétõl ez kellet volna , no leszbikusok , más nõjével való hempergés , vagy pl amikor el mentek bulizni
A földi részek , mind szemétre való töltelék részek voltak

tõled már minden ki telik <#sniffles>

SGU-nak már megvolt a 2.évadja, az elejét mégisz elb*szták

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

öregharcsa
miért nem ilyenre csinálták az eddigi részeket is?? a fene a pofájukba, itt beetetnek a végére minket <#falbav>

http://pspfilez.extra.hu/

Hozzáteszem a Being Human-nak is ekkora volt a nézettsége, mégis kap egy második évadot 😄

“Epilogue” drew an estimated 1.092 million viewers to Syfy at 9 p.m. on Monday night (“Live + Same Day”😉, up 27 percent from the previous week.

Agamemnon69
Amúgy tényleg nagyon jó rész volt, TJ-t elég rendesen sajnáltam én is. Fõleg, ahogy bemutatták amint leromlik az állapota.

(sorry a dupla postért)

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Agamemnon69
A hajókat szerintem is keresniük kellene, hiszen "nem siet sehová" a Destiny így nyugodtan kilépkedhet hpyerspace-bõl, hogy körbenézzen, fõleg úgy, hogy meg tudják saccolni, hogy az elmúlt 15-30 év alatt meddig juthattak el azok a hajók és elég azon a távon több idõt eltölteni. Illetve több hajót említettek, ami magával vonja a hajók közötti kommunikációt, amit még könnyebben kiszúrnak az érzékelõkön, mint 1 passzív fémteknõt 😊

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

lol, gondoltam felnézek ide, már vagy több hónapja nem olvastam a topicot. erre mit látok? XD

jól ki vagy ember. szted ha két embernek néhány ponton egyezik a véleménye, akkor az már nem is két ember, mi? 😊

Justilkám ez most hanyadik alreged?

Azt azért nem mondanám, hogy csúfos. Itt igazából sokkal komolyabb volt maga a hangulat, és ezen bukott meg, mert a nézõk SG-1 és Atlantisz féle "éppen, de mindig megússzuk és p-90-el megmentjük a földet" szkenáriókat vártak volna. Más kaptak, és ez nem sokaknak tetszett, engem érdekelt végig, még a szarabb részeket is végig bírtam nézni tekerés nélkül. Az egész franchise legjobb részei SGU epizódok szerintem.

Azért megpróbálhatták volna megtalálni azokat a hajókat. Már csak egy kis tudományos csere érdekében is. FTL az orvosi adatbázisért. Az Atlantisz érzékelõi simán elláttak a másik bolygóig. Egy héttel korábban kiszúrt egy lidérc hajót. Sõt Samanta Carter is kisújjból felerõsítette volna az érzékelõket! :-) De így sokkal jobb, mert mindenki sírhatott egy kicsit, és nagyon sajnálhatja TJ-t. :-(
Narxis
Na ez egy nagyon jó rész volt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kövesdi A
Egy szóval nem mondtam , hogy hétrõl hétre készült
Ha nem amikor szünet volt , látták a készítõk hogy 10 rész után nincs változás
Akkor dõlt el hogy vége !

de igen ha maradtak volna a normál sg fellingnél nem lett volna ez a vége

Agamemnon
Az SGU-t nem vetítés közben forgatják. Mielõtt elkezdtek vetíteni egy évadot, már le volt forgatva az egész.

Amúgy ha érzelgõs sorozatot akart készíteni, akkor egy-egy évadban egy-egy ilyen részt kellett volna beletenniük, mint a mostani, ami a nézõk nagy részének tetszik is, a többi meg maradt volna a szokásos csillagkapus, és nem ilyen csúfos véget ér az SG név...

Malakai
Akkor viszont már rég le volt forgatva az egész évad.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kövesdi A
Pontosabban amikor a második évad fél tájnál tartott !
Az második évad elsõ tíz része után , elegük lett a sorozatból

Agamemnon
A kasza bejelentés azután történt, hogy leforgatták 2. évadot...

Csak a motiváció kellett nekik <#idiota>

shaddam
Nem hiszem el hogy a kasza után ilyen részeket voltak képesek csinálni, elõtte meg ment a leszbikus szenvedés...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Victor1103
Szerintem is az évad legjobbja volt ez a 2 rész<#eljen>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Megint voltak logikai bakik, de akkor is egy igen erõs epizód lett ebbõl. Még 2 rész...

Akkor hajrá, a szünet óta nekem bejönnek a részek, bár sok dologgal tudnék, tudok, na meg kötekedtem is.
Narxis
Házigazdaként ideje volna. 😛 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fabio Capello
Végig kéne néznem, a szünet óta egy részt se láttam... :|

jugen
Nem hiszem el... ez milyen jó kis rész volt...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

shaddam
Ha már úgyis elkaszálják a sorozatot remélem jön majd egy reboot.A Bill Mccay könyvek alapul vétele pl jól megkutyulhatná az egészet.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

ja tényleg SG feeling volt végre.
még a poénok is jók voltak.Rushia😄

PSN ID:misi2mezei

Az "extrém elméletttel" kapcsolatban csak annyit hogy kb 0% az esély egy ilyen szezonvégre, mivel az írok már akkor kész voltak a sztorival mikor még nem kaszálták el. Ez inkább egy 5. évad végére fért volna be...
Nekem tetszett.

A lényeges "bakikat" már leírtátok, én írnék (tõlem nem megszokott módon) pár pozitívumról is.

Látszik hogy nagyon sûrítik a történetet, pl ha a 7. rész környékén járnánk akkor végig nézhettük volna azt az 1 órát amíg a drónok beérik a végzetet, így pedig skippeltük egyet. A sûrítésnek köszönhetõen a picsogós részek is megfogyatkoztak, nem mondom hogy nem kellenének, de így a vége felé már igazán ideje volt komolyabbra váltani a témát.

Ez az "õselõd" téma nálam nagyon bejött, igazi SG feelingem lett tõle. Bár érdekes hogy egyáltalán nem tanusítottak akkora tiszteletet feléjük mint azt egy "alapító"-nak kellene, de elnézhetõ dolog volt ez is.

Részletesen nem akarok belefolyni a történésekbe, de végig volt egy olyan érzésem hogy Rush mindeninél többet tud, nem véletlenül volt olyan paprikás hangulatban. Eli-ék bezsongva várták hogy vajon miket tudhatnak meg, õt meg csak a mész érdekelte, ami jogos egyrészrõl, de ne essünk már át a ló túloldalára. Pont azt a Rush-t ne érdekelné egy ilyen dolog aki inkább haza sem menne a Végzet miatt? Na neeee.
A Drónok visszatérése elég gagyi volt, no meg a magyarázat is. Nem volt egy rossz ötlet belekeverni, de nekem kicsit erõltetettnek tûnt, na és gondoljunk már bele hogy mekkora WTF lett volna ha a Drónok helyett a Lidércek találtak volna a bolygóra.

A többi rendben volt, és szerintem ez nem volt töltelék rész.

Az extrém elméletem az hogy amit láthattunk a KINO felvételeken az nem is a múlt, hanem a jövõ. Elképzelni sem tudom mekkora cliffhanger lenne a végén ha egy ûrcsata után letelepednének és tényleg így alakulna...
Na de nem folytatom mert gondolom már többen is lefordultak a székrõl. 😊

Konkrét teóriám nincs a végére, de ez semmiképp sem volt töltelék rész mert ebbõl elég komoly szál fog kibontakozni reményeim szerint bazi nagy cliffhangerrel fûszerezve. Valamiért úgy érzem hogy ez a város lesz a kulcsa sok mindennek, és nagy kár hogy a komplett elsõ évad + 2. évad eleje még csak a cipõjét se pucolhatná a mostani részeknek...
ebben igazat adok.. tényleg nincsenek csillaghajóik, úgyhogy ez nagy baki.

hát na ja.
ahogy Daniel mondta az SG1-ben "ha nem lett volna a sötét középkor már rég csillaghajóink lehetnének"
mondjuk ebben van valami mert elég sokáig visszafogta a fejlõdést mert mindenkit el akartak égetni...

PSN ID:misi2mezei

2000 év az kb 80 generáció. Ha a kezdeti 200 fõ duplázódna 80 generáción keresztül az elképesztõen nagy szám, 200*2^79-en. A trillión is túl van 120 milliószor. :-))) De ha nem duplázódik a népesség generációnként, hanem mondjuk a 1,15-szeres lesz, akkor is durván 7.5 milliót kapunk a végén. Persze ha annyira fejlettek, akkor hogyhogy nincsenek csillaghajóik? Mindegy, nem volt rossz rész.
Én is gondoltam, hogy említem a "sötét középkort", de lehet, hogy nem is volt olyan sötét, úgyhogy a viták elkerülése végett kihagytam 😄
2000 év alatt simán ki tudnak építeni egy ilyen várost, mint ahogy mondtad a római birodalom szintje fölött vannak mert megvan a 21.századi tudásuk, nincs sötét középkor így még fejlettebbek is lehetnek a 21.századi Földiektõl, mivel õk azzal a tudással indultak el 2000éve mint ahol mi vagyunk most. És volt 2000évük fejleszteni, technológiákat kifejleszteni. Csak abból induljatok ki hogy mi mindent fejlesztett ki az ember 2000 év alatt a Földön, és ez a 2000évnyi fejlõdés már nekik megvolt a kezdetekkor szóval volt még ugyanennyi idejük a saját "fejlesztésekre". Bocs hogy párszor megismételtem magam, csak lehet nem mindenki érti meg a mondataimat, ezért fogalmaztam többféleképpen.

Megnéztem az elõbb a pilotot és vhogy megsajnáltam a sorit a kasza miatt. Bár az írók még így is elég idióta dolgokat mûveltek ebben a rövid idõben.

Elõkerültek a régi SG1-es díszletek, a város meg egész szép makett volt. Amúgy Ming Na mi a francot keres ebben a sorozatban?

TreDoR
Nem volt ez olyan rossz rész, trailer alapján rosszabbra számítottam.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

mosoporr
elviszik az ufok 😄

Meg a leszbi csaj hogy foganna meg? :-)
Hát ez érdekes téma.
A genetikai degradációhoz nem sokat értek, de tudtommal minden ma élõ ember egyetlen közös õsre vezethetõ vissza (aki ráadásul cylon volt <#vigyor3>) és mégse pusztult ki az emberi faj, tehát 60nõ, és 120 férfi elég változatosságot jelentene.
A 2000 év szerintem is elég. Az a tudás, amit át képesek menteni biztos, hogy meghaladja a római birodalom tudásszintjét az elsõ században, ha esetleg a fejlõdés kicsit gyorsabb, akkor simán elképzelhetõ, hogy 2000 év alatt odáig jutnak el, mint mi. Az tény, hogy kevesebben vannak, így a zsenik száma is kevesebb, ami miatt a fejlõdés lassabb lehet. De nem hihetetlen a dolog.

Jó kérdés, hogy képesek-e a Földön rájuk ragadt szokásokat levetni, ha a nõk 30 éves korukig nem hajlandóak szülni, és a monogáia is megmarad, akkor a kipusztulás szinte elkerülhetetlen.