4805
StarGate Universe (TV)
  • TreDoR
    NC
  • simon7108
    ja az SGA-ban "mentsük meg minden részben a galaxist" volt.
    nem azt mondom,hogy nem volt jó.sőt még mindig jó de harmadszorra már sok lett volna.
    ha az egész SG1 és SGA alatt nem mentették meg a világot legalább 200x akkor egyszer sem:D
  • Andr0
    ugyan úgy hívják, csak Atlantisnál azok okos rakéták voltak (Elkerülték az elhárító tüzet) Ezek a Drónok pedig majdnem ugyan azok csak 2 kört tesznek :D
  • TreDoR
    Nemtudom, de a drón [drone = here (méheknél, nem a másik XD)] megnevezést automatizált gépeknél szokták használni.
  • Kövesdi A
    Amúgy szerintem egy F304 es is el bánna a drónokal meg a vezérhajójával , nem kéne oda az Atlantisz !
    Amúgy a SGA ban , a viilágitó rakátkat amiket az Atlantisz is ki lő
    Azokat véletlenül nem drón-nak hívták ?
    vagy csak keverem
  • TreDoR
    Az SGA meg rohadtul nem arról szólt, hogy "mentsuk meg a világot". Ha láttad volna az utolsó részeket, akkor azt is, hogy az egyik részben azt tárgyalják ki, hogy sokkal nagyobb pusztulást okoztak a pegazusban, mint amennyit segítettek rajta.
  • Kövesdi A
    Nekem se volt unalmas , az űr csaták az sgu ban voltak a legjobbak
    Én személy szerint , azt meg nézném hogy az emberiség hogy győzi le a lidérceket
    Vagy ha a következő sg már a jövőben játszódna , az is jó lenne !
    Akkora már létezhetne a Egyesült föld szövetség !
  • TreDoR
    Sok ragadozó is a préda útjába áll, mégsem szokás az állatokat gondolkodó lényeknek nevezni.
  • kissssss
    "de már kezdett unalmas lenni a "minden részben megmentjük a világot" dolog..."

nektek biztos, viszont a többségnek nem.
  • simon7108
    és akik beléjük programozták honnan tudták,hogy majd jön a Destiny és majd mivel tankolniuk kell a csillagkoból ezért blokádot kell állniuk?
    a másikra meg már válaszolt más.
  • simon7108
    na ja ebben van valami.
    nehéz bevallani de már kezdett unalmas lenni a "minden részben megmentjük a világot" dolog...
  • Bullitt
    Fel kéne fogni, hogy ez nem SGA. Tudom, SGA fanboy vagy és megsértődtél alapból az SGU-ra mert miatta nem nézheted tovább Shep and co. 5 percenkénti "megmentjük a galaxist" akcióját. Ha még egy olyan SG sorozat lett volna az SGU is, ugyan így befuccsol szvsz.
  • TreDoR
    Soha nem is fog...
  • Lysandus
    Értem, hogy mire gondolsz, de

Minden csata brutális, főleg annak, aki nem tér vissza...

Tény, hogy az SGA-ban sokkal látványosabb űrcsaták voltak, de mondjuk engem ez a rész (s02e19) győzött meg arról, hogy kis költségvetésből is lehetett volna jóval izgalmasabb epizódokat csinálni. Ahogy a leszbi csaj beszólásából kiderül: még ruhát sem váltottak az első rész óta. :-)

Azzal nem igazán értek egyet, hogy a sztori nem halad. Végre elkezdtek csapatként dolgozni. Telford okoskodására beszólt Young és Rush is, hogy a legjobb emberek már a fedélzeten vannak és hogy nem engedélyt kértek az akcióra, hanem csak tájékoztatták a parancsnokságot. Mintha ráébredtek volna, hogy odakint vannak, ahol csak magukra számíthatnak... Sajnálom már a kaszát...
  • Lysandus
    És a Destinin még mindig nem működik minden. Elsősorban a PD (point defense - kb. "légelhárító") fegyverzet. Pont a drónokkal nem tud mit kezdeni. Nincs elég működő "kiskaliberű" ágyú. A fő fegyverzettel pillanatok alatt szétkapta a drón anyahajót, csak mire lőtávba érne szép lassan szétcincálnák.
  • TreDoR
    Hát pont ezaz, hol érdekel engem, hogy egy ócska teknovel szenvednek, mikor az sga-ban jóval brutálisabb csaták voltak, mint ezek a szutyok drónok.
  • Andr0
    meg pár kilométer, méretben:D
  • Bullitt
    "Azért Atlantis szétkapta volna oket, mint a sz@r XD"

Atlantis meg Destiny között van pár ezer év korban.
  • TreDoR
    Hogymi?
  • Agamemnon69
    Persze, kiirtottak egy egész bolygót, mert még egy nyavajás csúzlijuk sem volt, amivel védekezzenek. Lehet, hogy kevésbé háborúskodóan fejlődtek, mint mi...
  • sgaBence
    Önmagában nem hiszem hogy intelligensek a drónok akik mindig támadnak, viszont ami vezérli őket, a központi drón nyavaja, na az biztos tud valamit.
  • TreDoR
    "ha nem gondolkodnának akkor szerinted,hogy gondoltak arra,hogy blokádot vonjanak minden nap elé?"

Beléjuk programozták?

"nem egyszer majdnem teljesen szétlőtték a Destinyt meg kiirtottak egy egész bolygót."

Azért Atlantis szétkapta volna oket, mint a sz@r XD
  • haxoror
    ez egy jó rész volt
  • Agamemnon69
    Szerintem ez egy gyenge rész volt. A robotozgatás meg elég unalmas... persze az első évadhoz képest iszonyatosan kitettek magukért :)
  • simon7108
    nem okosak?
    ha nem gondolkodnának akkor szerinted,hogy gondoltak arra,hogy blokádot vonjanak minden nap elé?meg,hogy felderítőgépek némi tűzerővel?:D
    nem egyszer majdnem teljesen szétlőtték a Destinyt meg kiirtottak egy egész bolygót.Na meg ha láttad a rész végét akkor +1 pont ahhoz,hogy gondolkodnak.
  • CharrDen
    háát kétlem hogy ebből meggazdagodnának :/ sajna nem adják már tovább, pedig kezd jó lenni
  • Narxis
    lol :D
  • shaddam
  • sgaBence
    Mondjuk ha az első évadhoz akarom hasonlítani, akkor ezek már 5/5-ös részek (LOL)
  • sgaBence
    Megnéztem a 17-18at, nem tetszett.
    A legnagyobb problémám hogy egy helyben áll a sztori, ebben a tempóban kb 6 évad múlva már egész izgalmas dolgok is történhettek volna. Nem voltak kritikán aluli részek, csak személy szerint sokkal többet vártam mindkettőtől így a finálé előtt. Volt benne pár jó poén, sokat megtudtunk a történelemről, de szerintem az egész időelosztás szar ebben a sorozatban, az évad vége felé pedig egyre több a sűrítés (és itt nem arra gondolok hogy végigakarom nézni hogy a komp hogy megy oda vissza a hajóra.)

Volt látnivaló, mentek le fel, történtek események, de valahogy még sem fogott meg. Egyszerűen valamiért nem kapott el az "SG" érzés. Biztos van akinek tetszett, azt nem akarom megbántani, nekem nem jött be. Sokkal többet vártam az évadfinálé rávezetésből. Már mikor a drónokat erőltették akkor szinte biztos voltam benne hogy valami köze lesz a végjátékhoz is. Nagyon ritkán spoilerezek, direkt nem néztem még bele a köv rész promójába, de 1 hétig hívjatok kolompár orbánnak ha nem a drónokkal lesz kapcsolatos a zárás.

Nem tudom kik írják ezt a szart, a lehetőségek tárháza lenne itt is, de már a kezdetektől fogva rossz volt az elképzelés. Látva a szünet utáni részeket, nem mondom hogy örülök a kaszának mert a köv évadban azért odalehetne baszni rendesen, de így.. nem bánom.
  • haywire
    ja és még annyi, hogy szerintem ez volt eddig az egyik legjobb rész, most már tényleg sajnálom a kaszát, mert tudom, hogy nem fogunk választ kapni sok mindenre... főleg hogy lezáró film se lesz.
    Atlantis úgy ahogy le van zárva mert visszajött a Földre.

Én egy könyvnek is örülnék amiben leírják az eseményeket, miket terveztek még a franchise-ba. Egy összegző könyvet.
  • haywire
    én egy olyan történetet tudnék elfogadni, hogy az őselődök akik a leszármazottaik hozták létre a drónokat, vagy legalábbis egy szélsőséges csoport és a Destinyt akarja megszerezni.
    pl. időben hamarabb felrobbantják, hogy egyáltalán ne legyenek őselődök, ez akkor lett volna amikor először támadtak, és lehet arra hivatkozni, hogy addig tudták a Destiny útvonalát, így tudták, hogy hol tudnak támadni. Aztán most meg azért van blokád minden napnál, mert az útvonal többi részét már az időutazás után tették meg így minden nap köré blokádot állítottak, mert csak arról tudtak, hogy muszáj lesz "tankolnia" a Destinynek.

ez csak 1 példa a sok elképzelésem közül.
  • Narxis
    Biztos okosak, de én egy húsvér szereplőt várok aki képviseli őket, akár egy közös tudat akár egy hologram, bármi ami beszélni tud. Könnyeben tudnám őket gonosz ellenségként elfogadni. Jelenleg semmivel sem rosszabbak mint a Destiny ami képes kizárni egy embert a hajó biztonságos részéről.
  • Andr0
    hát srác nézd meg a rész elejét is.

@suba53: nem tudták.

@Narxis: ha okosak akkor jó storyt lehet kihozni belőle, és úgy tűnik okosak
    Drónokról:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem tudom észrevettétek-e de a rész végén volt egy utaló jel arra, hogy a drónok okosak, de nem annyira mint a replikátorok... ebből még jó storyt lehet csinálni.
  • suba53
    Vajon a második évad második felének a forgatásánál már tudtak a kaszáról?

Mert semmi jel nem utal arra, hogy valamiféle lezárás felé haladna a sztori. Kíváncsi leszek az "utólsó" részre, vajon egy évadzáró, nyitott kérdésekkel teli epizódot kapunk, vagy egy felemás lezárást?

Amúgy óriási lehetőségek rejlettek a Végzet történetében. A háttérsugárzásban felfedezett, felsőbb intelligenciára utaló nyomokról úgy elfeledkeztek, mintha meg sem történt volna. Azt egy kicsit misztikusabban kibontva, fergeteges epizódokat lehetett volna készíteni a sok töltelék helyett. Nagyon sajnálom, hogy vége, mert ebben az állapotában is szerettem. Az SG sorozatok méltó utódja lehetett volna.
  • Reg5
    Nézettség: 0,993 millió
  • jackoneill90
    kik azok a drónok? jobb lenne goauldok? teljes második évaddal levagyok maradva.
  • Narxis
    Ez jó rész volt, bár kezd unalmas lenni ez a drón dolog.
  • jackoneill90
    A 18. résznek mi volta a sztorija? Felirat nélkül csak a végét néztem meg. Ott látom hogy építkeztek stb. De hogy jutottak el odáig? Előzmény? Meg mi ez az őselőd dolog? Időt utaztak?
  • Lysandus
    Na, végre egy k. jó rész! :-)))