StarGate Universe (TV)
  • Kövesdi A
    Tény és való , nem volt egy rossz rész
    Engem inkább az egésznek az elméleti és gyakorlati megvalósítás a fúra
    Nincsenek olyan sokan a végzeten , ha van 150-200 ember akkor szerintem sokat mondtam
    És ha azt vesszük hogy ennek kb 2/3mada vagy többje férfi , igen kevés a nő
    Akkor szerintem elégé elképzelhetetlen több milliós populáció kialakítás , beltenyészet és mutációk nélkül !

Szóval látva tetszetős, hogy mint amolyan űr Robinsonok telelepetek stb , de a történet gyenge lábakon áll , gyakorlati szempontból sőt már az elméleti síkon el vérzik !

Azt meg kétlem , hogy kb minden nőnek volt egy két gyereke minden férfitól , de még ha így is volt pár generáció alatt jelentkeztek volna beltenyészet okozta problémák

Amik láthatólag ott nem jelentkeztek , minden ember a bolygón elég jó egészségnek örvendett
    A másik 2000 évig csak egymás között szaporodtak , hát beltenyészetnek előbb kellet volna végezniük velük , mint a természeti katasztrófának

Meg a másik ok-é hogy sok az okos ember a csapatban , de munkások mérnökök , akik felhőkarcolótt építenének , terveznének
    Nincsenek a csapatban
    Nah meg a nyers anyag is gond , hogy termelték ki , nincsnek gépek , hogy finomították stb
    Ezt a semmiből egy modern város felé pitésére szerintem 2000 év kevés , kb mindent 0 kellet kezdeniük

Ezt itt szerintem el baszták ,gyorsan akartak a végére csinálni valami nagyot , de el hamarkodták !
    Szóval sok a lyukas homályos megmagyarázhatatlan rész a történetben