StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak hülyéskedtem, nem kell komolyan venni. 😄

Aki meghalt az a mostani David, aki él meg a "másik univerzumos", ami a féregjárat + napkitörés miatt jött létre. Lényegében az õ világában belépett és a "mienkbe" jött ki.

Oké, azt tudom, hogy volt az elsõ.

Én arra próbáltam célozni, hogy az SGA sorozat után is terveztek hasonló DVD filmet. Az nem készült még el-?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Jézusom, ne csicskázzá mááá le.
Minden eddigi SG1, SGA, SGU részt megnéztem.

CSak SGU-nál nem néztem rendszeresen a részeket a 2x10 epizód folytatásától. Ezért most 5 epizódot nézek egyhuzamban...

A "másik" Rush-t értem, hogy ki, és hogyan jött.
Viszont az a DAVID ezredes halt meg, aki mindig is a Destiny-n volt és a Lucian szövetséggel érkezett a hajóra.
Ha meg õ meghalt, akkor elméletileg nem létezik másik.

TreDoR
Van, az 1994-es.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Látod nem kéne pörgetni a részeket és akkor értenéd. Ez a David egy másik, pont mint a másik Rush.

Sziasztok ismét ! 😊

Egy másik kérdés. A stargate universe 2x12ik epizódjában meghalt DAVID, az a katona, aki a "másik" Rush a magasfeszültségnek lökött.

A 2x13ik epizódban már megint él ez a David katona.
Ezt most nem értem. Elmagyaráznátok?

köszi

Sziasztok !

Eddig a 3 Stargate sorozaton kívül 2 darab DVD film készült:
1-- Stargate-Ark of Truth /amikor leszámolnak az ORI ellenféllel/
2-- Stargate-Continuum /amikor végképp leszámolnak Baal-al, és a Goauldokkal/

-Ezen a 2 dvd filmen kívül létezik már másik is?
-Vagy terveznek még másikat?

köszi
üdv.,

az nem biztos. az atlantis film játszódhat idõben az SGU elõtt

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

csak példának hoztam fel a Showtimet.van még rengeteg más csatorna Amerikában amiket mehetne.
az SGA filmhez meg tudtommal nem kell csatorna,azt az MGM magában is meg tudja csinálni nem?

PSN ID:misi2mezei

Victor1103
Hát ha a Showtimenak kellett volna már rég lecsaptak volna rá. Anno mikor õ náluk volt eladó a csillagkapu mint márka akkor a Scifi azonnal megvette.
Most viszont már nem is igazán tudnám elképzelni a Showtime programjába. Legalábbis fura lenne ha elõször jönne a Dexter, Californication vagy a The Borgias utána meg a SGU pl.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Állítólag most azért küzdenek, hogy az SGA filmet legalább könyv formájában megjelentessék.

Aktuális részrõl meg:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó nagy mûbalhé volt. Rodney és Woolsey jó volt, a Destinysek meg majdnem elcsesztek mindent.

Olyan jó sorozat lehetne ebbõl, de ez így ebben a formában szar.

miért is nincs esély rá?
nem csak a SyFy van ahol mehetne a sorozat.szerintem a SyFy most egy ideig nem is igen fog akarni SG-t.
ha az MGM eladja más csatornának pl visszamegy a Showtimera akkor még lehet esélye egy Atlantis folytatásnak mivel még vannak lidércek és szerintem 1 filmben nem lehet õket kiirtani...
vagy esetleg még ezt is folytathatják.persze jövõre mindenhogy SG nélkul maradunk😞

Victor1103
Hát szerintem egy Atlantis 6.évadról ne is álmodj max egy film lesz valamikor nagyon soká, rosszabbik esetben tényleg megy a franchise hibernálódni egy idõre.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

CharrDen
Valóban, jó rész volt, bár sajnálom hogy a két csajt ki kellet zárnia eli-nak a rendszerbõl, jó sok lehetõség lett volna. Kár hogy kasza, kezd beindulni.

ez kimaradt:
az szerintem jelenthet valamit,hogy nem vitték oda.ahogy már mondtam ugy esély nem lenne folytatni az Atlantist szóval lehet vannak még céljaik vele vagy csak simán azért nem vitték oda mert nem akart leszerzõdni😄

jó rész volt szerintem😊
Amúgy szerintem nem véletlen,hogy nem vitték McKayt a Destinyre.Ha sikeres lett volna a tárcsázás akkor McKay is ott ragadt volna és akkor esély nem lenne Atlantis filmre vagy esetleg sorozat folytatásra.Amúgy ezek szerint Atlantis még mindig a földön van.

Jaja, én is arra számítottam, hogy abból gond lesz, de aztán semmi...
Csak nekem tûnt fel, hogy
a hajó kilép az FTL-bõl Gynn-nek hála, de a kommunikációs kövek kapcsolata egy pillanatra nem szûnt meg? Nagy baki szvsz.

TreDoR
Kozepes.

Viszont szerintem logikus volt, hogy nem akarták megkockáztatni a bolygó felrobbanását.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Victor1103
Én se voltam elájulva tõle. Már McKay se tud segíteni a sorozaton. Mindennek vége<#rinya>

BTW

Ezek a Langarian-ok a leghülyébb faj akikkel szerintem valaha találkoztak. Technológiai szintjük az 1940es évek szintjén mozog, de az agyi kapacitásuk a majmokéval vetekszik. Minden ok volt, meglett volna a lehetõség hogy tárcsázzanak, mégcsak semmi komplikáció se volt erre lekapcsoltatták a Csillagkaput a hülye barmok.
Másfelöl meg megint behozták Victor Garbert mint egy neves színész, de a szerepe még Robert Knepperénél is nevetségesebb volt.

Én azért többet vártam ettõl...
TreDoR
Az utsó mondat a legjobb <#idiota><#eljen>

Zenszkij
Csemegék a 8. évad zárórészébõl: Rushnak végre sikerül beindítania a Destiny klozetjának lehúzókáját. A teleport kövek tökéletesen mûködnek, Young testébe Prince költözik, aki romantikus koncertet ad a hajón. Eli úgy dönt fogyókúrába kezd. Greer nagyon unatkozik és szonettírásba kezd, melyet elõ is ad 20 percben. A csillagkapu, csakúgy, mint az egész évadban továbbra is zárlatos és használhatatlan.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Amilyen dinamikusan halad elõre a történet, még 10 évaddal késõbb is ugyanitt tartanánk.

Kövesdi A
Hát jah , ezt nézni még 6x20 részen át ,+ ez az évad
Hát aszem ,biztos ki iktatná nálam a biztosítékot

Következõ részt várom , már csak mckay miatt is
Remélem nem csak egy perces szerepe lesz <#idiota>

Narxis
Még tréfának is ijesztõ.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kövesdi A
április 1 mi <#idiota>
Hát itt elég kevés az a fajta bolond , aki ezt be veszi neked <#idiota>

Malakai
Gyenge.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Andr0
berendeltek még 8 évadot a sorozatból.

Armin & Ayu fan

cylonflatus
Már miért is ne használhatná? Nem õ lenne az elsõ hajón, ráadásul a kis vágott szemû technikus csajnak (Lisa?) bejön, Brody is egybõl levette a szitut és hagyta kettesben õket...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Ez szép is lenne, csakhogy amikor kaszálták a sorozatot, már rég levolt forgattva minden rész. Szóval nem lesz itt lezárva semmi sem. 😄

Na újra itt szevasztok.
Bedaráltam az eddig leadott részeket most, hát...
Igazából vegyes érzelmek dúlnak bennem. Mintha most jobban folynának az események (de tényleg csak egy kicsivel), de csak ennyi. Látszik ezen a 4 részen hogy próbálják elõvezetni az évad végét, apró jelekkel biza de próbálják. Nagy durranást már szerintem senki ne várjon, jelentõsen felfognak pörögni az események (ergo ez nem azt jelenti hogy megtáltosodik a sorozat, csak tömörebb lesz) és a végére kapunk egy nagy heppiendet szerintem. Egész frappáns kis vége lehetne ennek az amúgy gyenge sorozatnak hogy ha az írok is úgy álltak volna hozzá (nekem nem úgy jött le hogy igen), de helyette kapunk majd egy nagy nullát.

Volt pár pozitívum is ami tetszett, de ezt azért nagyon nem vitték túlzásba. Kár az SGU-ért, sokkal többet vártam tõle..
Ezek után már csak egy ütõs SGA movie-val lennék elégedett.
Kövesdi A
Hát ki , ha csak nem olyan ember nézi a részt aki szereti a vészhelyzetet <#idiota>

Ebben a 2 dologban ki is merülnek a pozitívumok.

Kövesdi A
Nah meg a merevedési zavar os résznél is ,jót nevetem , nem mintha ott a hajon , bár mire is használná azt , amihez merevednie kéne <#idiota>

Kövesdi A
Az tényleg nagy volt , elõször a 2001 Space Odyssey Opening megy , azt a kövi percben meg OZone Numa Numa na az tényleg kemény volt <#idiota>

ez egész jó rész volt, csak besûríthették volna max 10 percbe és tökéletes lett volna. Viszont azthiszem elõször röhögtem fel a sorozaton a zenés jeleneten. 😄

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

Akkor lehet hogy nem lesz benne, ne legyünk telhetetlenek. 😄

Igen, de állítólag csak egy helyen írták és az az oldal elég megbízhatatlan. GateWorld fórumon legalábbis csak annyit mondott Mallozzi, hogy megemlítik Jonast.
"I wouldn't trust that spoiler. The site that lists it is notoriety unreliable, and doesn't leave a source. Joe Mallozzi said he'll get a mention, but I'll be hugely surprised if we see him."

Ezt írták az egyik oldalon, aztán majd kiderül:
Corin Nemec said "(I) got back into the boots of an old character in the third incarnation of a franchise". Yay! We finally see Jonas for the first time after a LONG time.... Yay for an SG1/SGA/SGU triple Cross Over XP

Corin Nemec nem lesz benne. Jonas bolygója lesz a téma, de Jonast úgy néz ki nem fogjuk látni. Vagy ha igen, akkor meglepetés lesz, mert sehol nem írják, hogy szerepelne.

Kövesdi A
Az atlantist kár volt le lõni 5 évadnál
Simán mehetett volna , még 2-3 évad belõle !

hát én arra leszek kíváncsi, hogy hogy fog alakulni ennek a résznek a nézettsége, kíváncsi leszek, hogy mennyit fog dobni rá McKay karaktere, meglepõdnék ha nem lenne növekedés. Mint ahogy Flanigen jelenléte is dobott egy nézettségi csúcsot a Warehouse 13-nak
szóval ha valahogy 1 millió felé fog tudni menni, eléggé elgondolkozhatnak a "valakik", hogy tényleg érdemes volt-e lelõni az Atlantist, bár mondjuk ezt már most is kijelenthetjük, hogy NEM :-)
Elvileg benne lesz Jonas az SG1bõl is szóval tripla cross lesz. 😄

Kövesdi A
Érdekes rész lesz !
Remélem , nem csak ennyi lesz a szerepe a részben

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Következõ részben meg
McKay vendégszerepel. Már megmentette az epizódot a szememben 😄

Nah egy kis emelkedés. 😄

sherlock1
<#nevetes1><#nevetes1>

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Nézettség: 876e