StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki meghalt az a mostani David, aki él meg a "másik univerzumos", ami a féregjárat + napkitörés miatt jött létre. Lényegében az õ világában belépett és a "mienkbe" jött ki.
Én arra próbáltam célozni, hogy az SGA sorozat után is terveztek hasonló DVD filmet. Az nem készült még el-?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Minden eddigi SG1, SGA, SGU részt megnéztem.
CSak SGU-nál nem néztem rendszeresen a részeket a 2x10 epizód folytatásától. Ezért most 5 epizódot nézek egyhuzamban...
A "másik" Rush-t értem, hogy ki, és hogyan jött.
Viszont az a DAVID ezredes halt meg, aki mindig is a Destiny-n volt és a Lucian szövetséggel érkezett a hajóra.
Ha meg õ meghalt, akkor elméletileg nem létezik másik.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Egy másik kérdés. A stargate universe 2x12ik epizódjában meghalt DAVID, az a katona, aki a "másik" Rush a magasfeszültségnek lökött.
A 2x13ik epizódban már megint él ez a David katona.
Ezt most nem értem. Elmagyaráznátok?
köszi
Eddig a 3 Stargate sorozaton kívül 2 darab DVD film készült:
1-- Stargate-Ark of Truth /amikor leszámolnak az ORI ellenféllel/
2-- Stargate-Continuum /amikor végképp leszámolnak Baal-al, és a Goauldokkal/
-Ezen a 2 dvd filmen kívül létezik már másik is?
-Vagy terveznek még másikat?
köszi
üdv.,
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
az SGA filmhez meg tudtommal nem kell csatorna,azt az MGM magában is meg tudja csinálni nem?
PSN ID:misi2mezei
Most viszont már nem is igazán tudnám elképzelni a Showtime programjába. Legalábbis fura lenne ha elõször jönne a Dexter, Californication vagy a The Borgias utána meg a SGU pl.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Aktuális részrõl meg:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olyan jó sorozat lehetne ebbõl, de ez így ebben a formában szar.
nem csak a SyFy van ahol mehetne a sorozat.szerintem a SyFy most egy ideig nem is igen fog akarni SG-t.
ha az MGM eladja más csatornának pl visszamegy a Showtimera akkor még lehet esélye egy Atlantis folytatásnak mivel még vannak lidércek és szerintem 1 filmben nem lehet õket kiirtani...
vagy esetleg még ezt is folytathatják.persze jövõre mindenhogy SG nélkul maradunk😞
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
BTW
Másfelöl meg megint behozták Victor Garbert mint egy neves színész, de a szerepe még Robert Knepperénél is nevetségesebb volt.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Hát aszem ,biztos ki iktatná nálam a biztosítékot
Következõ részt várom , már csak mckay miatt is
Remélem nem csak egy perces szerepe lesz <#idiota>#idiota>
Hát itt elég kevés az a fajta bolond , aki ezt be veszi neked <#idiota>#idiota>
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Bedaráltam az eddig leadott részeket most, hát...
Igazából vegyes érzelmek dúlnak bennem. Mintha most jobban folynának az események (de tényleg csak egy kicsivel), de csak ennyi. Látszik ezen a 4 részen hogy próbálják elõvezetni az évad végét, apró jelekkel biza de próbálják. Nagy durranást már szerintem senki ne várjon, jelentõsen felfognak pörögni az események (ergo ez nem azt jelenti hogy megtáltosodik a sorozat, csak tömörebb lesz) és a végére kapunk egy nagy heppiendet szerintem. Egész frappáns kis vége lehetne ennek az amúgy gyenge sorozatnak hogy ha az írok is úgy álltak volna hozzá (nekem nem úgy jött le hogy igen), de helyette kapunk majd egy nagy nullát.
Volt pár pozitívum is ami tetszett, de ezt azért nagyon nem vitték túlzásba. Kár az SGU-ért, sokkal többet vártam tõle..
Ezek után már csak egy ütõs SGA movie-val lennék elégedett.
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
"I wouldn't trust that spoiler. The site that lists it is notoriety unreliable, and doesn't leave a source. Joe Mallozzi said he'll get a mention, but I'll be hugely surprised if we see him."
Corin Nemec said "(I) got back into the boots of an old character in the third incarnation of a franchise". Yay! We finally see Jonas for the first time after a LONG time.... Yay for an SG1/SGA/SGU triple Cross Over XP
szóval ha valahogy 1 millió felé fog tudni menni, eléggé elgondolkozhatnak a "valakik", hogy tényleg érdemes volt-e lelõni az Atlantist, bár mondjuk ezt már most is kijelenthetjük, hogy NEM :-)