4805
StarGate Universe (TV)
  • Kövesdi A
    Kicsit számolgattam , elégé nyúl tempóban kéne szaporodniuk egy ideig Hogy ekkora populációt hozzanak létre
    Már mint , hogy több millió ember lakjon a bolygón
    Az első 100 évben , kb mindenki mindenkivel felállásban
    Így kb 250,00 lennének de ebből még nem vontam ki ,az esetleges el halálozásokat , az olyan személyeket akik hasonló beállítottságúak mint a kínai ribanc , nah meg hogy a születések aránya tartja a 1/3 nő férfi arányt !

Azt meg azért kétlem hogy pl a kis Chloe hagyná hogy 3 évente 50 éve koráig kb 8-9 férfi teherbe ejtse , a fajfenntartás érdekében !
    Ez igaz a kínai ribire meg kb minden normális nőre
    Ha egy nő élete alatt , csak 2-3 gyereket szül egyetlen egy férfitól , hát akkor a fajfenntartása igazán veszélybe kerül !
  • r4pt0r
    2000 év sok mindenre elég, nagyon sokra. :P Az tény hogy 200 emberből valszeg nem lenne ennyi, de a természet csodákra képes. :D
  • Kövesdi A
    Tény és való , nem volt egy rossz rész
    Engem inkább az egésznek az elméleti és gyakorlati megvalósítás a fúra
    Nincsenek olyan sokan a végzeten , ha van 150-200 ember akkor szerintem sokat mondtam
    És ha azt vesszük hogy ennek kb 2/3mada vagy többje férfi , igen kevés a nő
    Akkor szerintem elégé elképzelhetetlen több milliós populáció kialakítás , beltenyészet és mutációk nélkül !

Szóval látva tetszetős, hogy mint amolyan űr Robinsonok telelepetek stb , de a történet gyenge lábakon áll , gyakorlati szempontból sőt már az elméleti síkon el vérzik !

Azt meg kétlem , hogy kb minden nőnek volt egy két gyereke minden férfitól , de még ha így is volt pár generáció alatt jelentkeztek volna beltenyészet okozta problémák

Amik láthatólag ott nem jelentkeztek , minden ember a bolygón elég jó egészségnek örvendett
    A másik 2000 évig csak egymás között szaporodtak , hát beltenyészetnek előbb kellet volna végezniük velük , mint a természeti katasztrófának

Meg a másik ok-é hogy sok az okos ember a csapatban , de munkások mérnökök , akik felhőkarcolótt építenének , terveznének
    Nincsenek a csapatban
    Nah meg a nyers anyag is gond , hogy termelték ki , nincsnek gépek , hogy finomították stb
    Ezt a semmiből egy modern város felé pitésére szerintem 2000 év kevés , kb mindent 0 kellet kezdeniük

Ezt itt szerintem el baszták ,gyorsan akartak a végére csinálni valami nagyot , de el hamarkodták !
    Szóval sok a lyukas homályos megmagyarázhatatlan rész a történetben
  • Narxis
  • Narxis
    OMG ez jó rész volt, kivi vok a következőre. Most már találtak egy nyomós okot, hogy miért ne használják a kapukat. xD
  • Bullitt
    0.861 million. Hát, a nézettség nem fog már emelkedni.
  • simon7108
    nagyon jó rész volt:D
    végre éreztem azt a régi csillagkapu hangulatot.
    ha több ilyen lett volna akkor ez is klasszikus lehetett volna.
  • r4pt0r
    Ez a legrégebbi kapu mind közül, ezért nem nagyon vonatkoznak rá a régi sorozatos cuccok.
  • Victor1103
    Jó hát most amíg ez a maradék pár rész lemegy eltelhetne a fórum aktivitása azzal is hogy mindenki fikázza és pocskondiázza a sorozatot, de én inkább úgy temetném a sorozatot, hogy örülök és kiélvezem ha meglátom a maradék pozitívumokat.
    Nem akarom a Csillagkaput franchise nézését úgy befejezni, hogy "na végre vége ennek a szarnak" mert én már 10 éves takonyként néztem és a 12 év alatt ritka, hogy sorozat végig lekötött.
    Örülök annak ami van, vége lesz utána meg béke poraira.
  • sherlock1
    Arról nem is beszélve, hogy az egésznek fel kellett volna robbania úgy, hogy mindent elpusztít maga körül több kmes körzetben :D, de amúgy meg se kellett volna sértenie. Már az első sorozat történéseit se tartják tiszteletben a köcsögök. Csak úgy halkan megjegyzem. Ezt a "találkozunk a saját leszármazottainkkal" dolgot is annyiszor ellőtték már más scifi sorozatokban, filmekben. Én akkor nem bírtam tovább röhögés nélkül, amikor a dagadt gyerek elkezdte használni a szétlőtt kaput arra, hogy morzejeleket küldjön. Nem értem mit dicséritek, kurva szar rész volt. Jó, az animációk szépek voltak :D. Amúgy kezd jobb lenni, mint egy vígjáték sorozat, annyit lehet röhögni a sorozat faszságain :D.
  • Borg
    Mi lenne, beteszik őket sztázisba, mert nincs elég levegő.
  • haxoror
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy sima drone szétlőtte a kaput? wtf?
  • nyirog
    teljsen igazad van!!!!!
  • Victor1103
    Amúgy kíváncsi leszek mi lesz a következő részben mert még az is teljes egészében a Destiny leszármazottaival fog foglalkozni
  • Victor1103
    Töltelékrész volt, de szerintem ilyennek kell lennie egy töltelékrésznek. Nekem 10/10 nagyon tetszett ez a rész
    Nagyon elszomorít azt látni, hogy mégis tudnak a készítők jó részeket csinálni még az SGU-ban is és ennek ellenére csak elszúrták a sorozatot:(
  • r4pt0r
    Remélem a mostani rész már elég csillagkapus mindenkinek. :P
  • r4pt0r
    Szerintem meg pont felszáló ágon volt az ENT miatt, de sajnos kasza lett az is.
  • simon7108
    na SG1 5x-re is befejezve:)
    a vége a legjobb amiután visszatértek az időtorzítő mezőből és átmennek a kapun.
    most johet az Atlantis szintén 5x-re.
    amugy ezek után,hogy már hányszor néztem meg az SG1-et meg az Atlantist kezd világossá válni,hogy az SGU sosem lesz olyan klasszikus mint az előző 2.persze még mindig jó sorozat mert tetszik nekem ez is de az SG1-el semmi sem ér fel.megunhatatlan az atlantissal együtt!
  • kissssss
    fenét más ST is ugyan úgy kivérzett(sajnos) mint a többi sci fi sorozat/film.
  • Reg5
    Star Trek az teljesen más, azt ne keverjük ide.
  • Bullitt
    Ne felejtsük azt se el, hogy az MGM most nem fog semmi nagy kockázatba belekezdeni. Így is éppen, hogy megmenekült a csődtől, s szerintem semmi olyasmibe nem kezdenek, ami kockázatos, így érthető a dolog. Az SG-nek megvolt a maga 17 éve, egyszerűen "kimerült" a franchise és kész. Talán lesznek könyvek még, jobb esetbe, vagy képregény (Star Wars is elvan így).
  • TreDoR
    Pedig azt hittem, csinálnak egy SG-s sorozatot a leszbi kínai foszereplésével :(
  • simon7108
    a BSG-vel nincs semmi mert jon a Blood and Chrome.
    én azért még az SG-t nem temetném.előbb utóbb valami biztosan lesz.
    szerintem az írók most 1 évig pihennek és gondolkoznak majd,hogy mit kellene alkotniuk ami ismét nagy nézettségű lesz(valamilyen SG-re gondolok)
    elvégre 14 évig folyamatosan volt SG.nekik is kell pihenniuk:)na meg szerintem az ő kreativitásuk is véges.már nem olyan konnyu kitalálni egy-egy jó torténetet a részeknek mint az elején.szóval pihenjenek egyet és majd 2012 őszén johet az uj SG sorozat vagy legalább egy film.
  • kissssss
    Sajnos szerintem már büdös életbe nem lesz több SG film vagy sorozat, a Babylon 5 is így baszták el meg a Star Treket is (spin off sorozatokkal)
    az andromédát nem említem ott teljesen más dolgok játszottak közre.

(és akkor még a BSG-t nem is említettem)

R.I.P STARGATE
  • simon7108
    ne már:(
    azért remélem 1 évnél nem fog tovább szunetelni mert akkor sírni fogok
    már így is most fogom befejezni az SG1-et ötödszörre majd az Atlantist kezdem ötödszörre:D
    nem fogom kibírni SG nélkul és ez így sokáig nem mehet...
  • Narxis
    Köszönjük SGU!
  • Agamemnon
    Sajnos ekkora bukás után várható volt a teljes franchise pihentetése. Reméljük azért előbb-utóbb lesz még Stargate.
  • Reg5
    Ennyi volt az SG-nek. Se új film, se sorozat. Köszönjük SGU?
  • Bullitt
    Akik a saját leszármazottjaik a trailer alapján. Megint napkitörés?
  • Lysandus
    Nekem nem tetszett az új rész. Untam. Ez az "ő is értelmes lény" ezerszer lerágott sci-fi klisé. Ez már tényleg a sorozat lassú kimúlása.
  • Victor1103
    Gyá most néztem az új rész bemutatóját a következő részben, 37 résszel a premier után azt is megéljük, hogy nem csak a Csillagkaput használják megint de,

találkoznak emberei lényekkel, EMBEREKKEL!!
  • kissssss
    azokat nem kell félteni, sejtosztódással szaporodnak :-) mindig van belőlük elég.
  • Narxis
    Ez jó rész volt, bár elég sok statisztát kiirtottak.
  • simon7108
    ja úgy még viccesebb lett volna:D
    am nem értem miért nem lehetettek benne ilyenek az elejétől fogva?:(
    ha ilyen lett volna már az elejétől,hogy minden részbe tesznek valami vicceset akkor simán mehetne tovább mert biztos,hogy tobben nézték volna.
  • Kövesdi A
    Nem csak kölcsönbe adták :D

A e heti rész egész jó volt , főleg a rush ahogy meg szívatta eliékat
    Bár örültem volna , ha ki is derül hogy ő volt aki a háttérben irányította a dolgokat
  • simon7108
    végre lesz kapu:D
    mégsem adták el.
  • TreDoR
    Ez alapján a kov rész

lesz XD
  • sgaBence
    Véletlenül belefutottam ma a köv. rész promojába, aki úgy érzi lessen bele:
    http://www.youtube.com/watch?v=SnEjL0StKaU
  • Reg5
    Nézettség: Stargate Universe (SYFY) : 1.020 million viewers
  • Megtörhetetlen
    Nekem ez a rész most nagyon bejött, több fronton is volt izgalom pl. Rush meg a kis szivatása, nagyon nevettem azon a részen amikor mondta, hogy jöhet a móka nézzük meg a sztázis fülkéket és az Eli meg a Brody egyből mondta, hogy ááh először a diagnosztika :D
    Illetve végre idegen bolygó vadászat, (szerintem elég jó CGI, mondjuk az nem tetszett, hogy amikor az állat ütött rajtuk ott semmit sem lehetett látni), meg a félelemről az a kis monológ is ütött.
    "Romantikus" fronton is, például a vége az nagyon kemény volt amikor a dokicsajt majdnem lekapta erre piff.... Nagyon jól megcsinálták, a majdnem csók előtt még rendesen szép is volt, utána meg mint egy zombicsaj :S
    Kár, hogy lelövik :S